Szakcikkek / Szőlő-Bor

Geönczeöl Pince, a hagyományos borászat nyomában

2022. augusztus 17.

A Geönczeöl pincészetben hagyományos módszerekkel dolgoznak, amelyhez hátteret a löszbe vájt, állandó hőmérsékletű pincék adnak.

PR cikk / PR cikk

Folyékony NPK és nitrogén

2022. augusztus 17.

Változtatni kell a tápanyagpótláson!

Szaktanácsadás

Hogyan lehet meghatározni a körtefajtákat?

2022. augusztus 17.

Szeretnék azonosítani pár körte-, illetve bogyós gyümölcsfajtát, amik már jó pár éve bőséges terméssel szolgálnak. Tudok róluk képet küldeni.

Agrárhírek / Agrárgazdaság

A Bayer továbbra is ellátja Oroszországot alapvető alapanyagokkal

2022. augusztus 16.

A német Bayer bejelentette, úgy döntött, hogy továbbra is ellátja Oroszországot alapvető mezőgazdasági alapanyagokkal.

Agrárhírek / Agrárhírek

Kátyúk a digitális agrárgazdaság felé vezető úton

Sikerül fenntartani az ütemet, vagy lendületet veszít az ágazat?

Szakcikkek / Növényvédelmi előrejelzés

Szántóföldi növényvédelmi előrejelzés: földibolha-invázió, fuzáriózis tünetek a kukoricán

2022. augusztus 16.

A betegségek életfeltételei továbbra is minimálisak, a kártevők viszont sok gondot okoznak.

Szakcikkek / Gépészet

Három traktormárkával lesz szorosabb együttműködése a gumigyártónak

2022. augusztus 16.

A Titan (Good Year) International gumiabroncsgyártó társaság együttműködési szerződést kötött a Kubota Tractor Corp./Kubota Canada Ltd., a CNH Industrial N.V. és a John Deere cégekkel.

PR cikk / PR cikk

Mibe fektessük pénzünket? Szerintünk Signalba.

2022. augusztus 16.

Mostanában, ahogy végigjárjuk a határt vagy a betérünk a mázsaházba megráncosodik a homlok látva a rengeteg munka, idegeskedés és pénz eredményét.

Szaktanácsadás

Mikor érett a paradicsom, mikor érdemes leszedni?

2022. augusztus 16.

Mikor érett a paradicsom, mikor érdemes leszedni? Milyen körülmények kedveznek az érésnek?

Agrárhírek / Agrárközélet

Ezek a legjellemzőbb hibák a nyári élelmiszerlánc-ellenőrzési időszakban

2022. augusztus 15.

284 esetben élelmiszer-előállító helyen, 884 esetben az élelmiszer-forgalmazásban és 1 170 esetben vendéglátóhelyen vizsgálódtak a szakemberek.