26℃ 14℃
július 12. Izabella, Dalma, Eleonóra

Görög-Henézi Ágnes

Agrofórum Online

Hogyan fogyasszuk a propoliszt?

2025. január 17. 07:10

A propolisz antibakteriális tulajdonságai csökkentik a szájüregi baktériumokat és segítenek megelőzni a fogínygyulladást, fogszuvasodást és fertőzéseket.

A kockázatkezelés jelentősége kukoricában: KWS hibridek az élvonalból

2025. január 16. 17:10

A modern KWS hibrideknek sajátja, hogy a FAO 300–399-es tenyészidőbe tartozó átlaghoz képest hamarabb virágoznak pár nappal.

HETECH: gazdaságos megoldások, megbízható technológiák

2025. január 15. 13:10

A HETECH gabonaszárító család több sarkalatos tulajdonsággal rendelkezik, és a gázkiváltást ezek megtartásával fejlesztették.

Útszóró só használata: engedélyezett vagy tilos?

2025. január 13. 09:10

Ha bizonytalanok vagyunk, érdemes utánanézni az adott település szabályozásának, és lehetőség szerint környezetkímélő alternatívákat választani.

Ha zöldségtermesztőként keres gépeket, itt érdemes kezdenie

2025. január 10. 13:10

Az Alfa-Gép Kft. a kertészethez, hagyma-fokhagymatermesztéshez kapcsolódó gépeivel sok gazdálkodó munkáját teszi hatékonyabbá, sikeresebbé.

Télálló futónövények: praktikus és mutatós megoldások a kertbe

2025. január 10. 09:40

A futónövények nemcsak a kert szépségét növelik, hanem praktikus megoldást is nyújtanak csupasz falak, pergolák vagy kerítések befuttatására.

Ellenőrző lista: a kert téliesítése 6 lépésben

2025. január 9. 09:10

Nemcsak a növények igényelnek védelmet a fagytól, a kerti eszközöket is megfelelően kell tárolni, hogy tavasszal újra használhatók legyenek.

Magaságyás télen: így használjuk ki a hideg évszakban!

2025. január 6. 12:10

Akár téli zöldségeket termesztünk, akár üresen hagyjuk a magaságyást, annak téliesítése kulcsfontosságú.

Konténeres növények teleltetése: így járunk el helyesen

2025. január 4. 16:10

A teleltetendő konténeres, örökzöld, lombhullató és egzotikus növények eltérő hőmérsékletet és fényviszonyokat igényelnek télen.

Olajos magvak pörkölése: így készítsünk egészséges rágcsálnivalót otthon!

2024. december 30. 14:10

Az olajos magvak pörkölése nemcsak az állagukat változtatja meg, hanem intenzívebbé teszi az ízüket is a Maillard-reakció révén, amely körülbelül 140 °C-on indul be.