Hogyan fogyasszuk a propoliszt?
2025. január 17. 07:10
A propolisz antibakteriális tulajdonságai csökkentik a szájüregi baktériumokat és segítenek megelőzni a fogínygyulladást, fogszuvasodást és fertőzéseket.
A kockázatkezelés jelentősége kukoricában: KWS hibridek az élvonalból
2025. január 16. 17:10
A modern KWS hibrideknek sajátja, hogy a FAO 300–399-es tenyészidőbe tartozó átlaghoz képest hamarabb virágoznak pár nappal.
HETECH: gazdaságos megoldások, megbízható technológiák
2025. január 15. 13:10
A HETECH gabonaszárító család több sarkalatos tulajdonsággal rendelkezik, és a gázkiváltást ezek megtartásával fejlesztették.
Útszóró só használata: engedélyezett vagy tilos?
2025. január 13. 09:10
Ha bizonytalanok vagyunk, érdemes utánanézni az adott település szabályozásának, és lehetőség szerint környezetkímélő alternatívákat választani.
Ha zöldségtermesztőként keres gépeket, itt érdemes kezdenie
2025. január 10. 13:10
Az Alfa-Gép Kft. a kertészethez, hagyma-fokhagymatermesztéshez kapcsolódó gépeivel sok gazdálkodó munkáját teszi hatékonyabbá, sikeresebbé.
Télálló futónövények: praktikus és mutatós megoldások a kertbe
2025. január 10. 09:40
A futónövények nemcsak a kert szépségét növelik, hanem praktikus megoldást is nyújtanak csupasz falak, pergolák vagy kerítések befuttatására.
Ellenőrző lista: a kert téliesítése 6 lépésben
2025. január 9. 09:10
Nemcsak a növények igényelnek védelmet a fagytól, a kerti eszközöket is megfelelően kell tárolni, hogy tavasszal újra használhatók legyenek.
Magaságyás télen: így használjuk ki a hideg évszakban!
2025. január 6. 12:10
Akár téli zöldségeket termesztünk, akár üresen hagyjuk a magaságyást, annak téliesítése kulcsfontosságú.
Konténeres növények teleltetése: így járunk el helyesen
2025. január 4. 16:10
A teleltetendő konténeres, örökzöld, lombhullató és egzotikus növények eltérő hőmérsékletet és fényviszonyokat igényelnek télen.
Olajos magvak pörkölése: így készítsünk egészséges rágcsálnivalót otthon!
2024. december 30. 14:10
Az olajos magvak pörkölése nemcsak az állagukat változtatja meg, hanem intenzívebbé teszi az ízüket is a Maillard-reakció révén, amely körülbelül 140 °C-on indul be.