29℃ 18℃
szeptember 5. Viktor, Lőrinc, Ofélia

Görög-Henézi Ágnes

Agrofórum Online

Darazsak ellen házilag: hogyan védekezzünk időben?

2025. június 10. 08:10

A darazsak tavasszal új fészket keresnek – mutatjuk, hogyan védhetjük meg a ház környékét, mielőtt beköltöznek a tető alá vagy a padlásra.

Savanyításra tökéletes: káposztafajták Horvátországból

2025. június 9. 15:10

Kiváló íz, jó tárolhatóság és savanyíthatóság: ezek a káposztahibridek ideálisak a késő őszi termesztéshez.

Mit ültetne a nagymamánk? Régi fajták újra divatban

2025. június 8. 08:10

Ízesebb, ellenállóbb, nosztalgikusabb – egyre többen térnek vissza a házikertben a nagyszülők idejéből ismert régi fajtákhoz.

Miért lett ennyire menő a tökmagolaj?

2025. június 7. 16:10

Egészséges, karakteres, selymes – a tökmagolaj nemcsak a saláták királya, de a konyhád egyik legegészségesebb kincse is lehet.

Nyári viharok a láthatáron – mentse meg a kertet!

2025. június 6. 13:10

Hirtelen lecsapó nyári vihar tépázza a kertet? Megmutatjuk, hogyan védje meg kertjét a szél, a jégeső és a felhőszakadás pusztításától.

Kullancsszezon: hogyan védjük magunkat és állatainkat?

2025. június 5. 08:10

A tavasz a kullancsok ébredésének ideje – mutatjuk, hogyan védekezhet hatékonyan saját maga és kedvencei biztonsága érdekében.

Burgonya fókuszban – jövőépítés nemzetközi szemlélettel

2025. június 4. 16:10

A burgonya világnapjához kapcsolódó szakmai konferencián hazai és európai szakértők vitatták meg a termesztés, kereskedelem és fogyasztás aktuális kihívásait és lehetőségeit.

Jobb padozat, több tej? A komfort hatása a hozamra

2025. június 1. 14:10

A padozat minősége nem csupán az állatjólétet befolyásolja: a tejhozam, a lábegészség és a gazdaság jövedelmezősége is múlik rajta.

A klímaváltozás fenyegeti a banán jövőjét

2025. május 30. 16:10

Klímaváltozás miatti hőhullámok, vízhiány és trópusi betegségek veszélyeztetik a banántermelést, ami drágulást és ellátási gondokat okozhat.

Pisztácia-láz: egészséges snackből gasztronómiai őrület

2025. május 27. 16:10

Az utóbbi években a pisztácia csillaga meredeken ível: a gasztronómia és az egészségtudatosság új kedvence itthon és világszerte.