Így lesz dús a málna- és szederbokrunk
2024. május 9. 07:10
A málna- és szederbokrok szeretik a napos, jól szellőző területeket. Ügyeljünk arra is, hogy megfelelő távolság legyen a bokrok között.
Naspolya: gyakorlati útmutató és tippek a sikeres otthoni termesztéshez
2024. május 8. 07:10
Magyarországon bizonyos területeken termeszthető, különösen az ország déli részén, ahol enyhébb az éghajlat.
Ha nyüves a cseresznye, akkor az bizony cseresznyelégy
2024. május 7. 07:10
Lárváit a cseresznye héjába rakja, és azokból a lárvák kiköltődve táplálkoznak a gyümölcsben, ami csökkenti annak minőségét és értékét.
Az örök életű buxus titka
2024. május 6. 12:10
A buxusokat gyakran megtámadják különböző rovarok és kórokozók, amelyek jelentősen károsíthatják és akár el is pusztíthatják őket.
Így lesz gyönyörű japán díszcseresznyéje a kertben
2024. május 6. 07:10
Az ültetésre alkalmas időszak a tavasz, egészen márciustól májusig, valamint még az ősz is ideális lehet októbertől egész novemberig.
Hogyan telepítsünk új gyepet?
2024. május 5. 08:10
Az optimális módszer kiválasztása attól függ, milyen területet kell telepíteni, milyen gyorsan kell elkészíteni, és milyen a rendelkezésre álló költségvetés.
Mit kell tennünk a bodzával tavasszal?
2024. május 3. 14:10
A bodzavirágokat gyakran használják szörpök és lekvárok készítéséhez, a bogyókat pedig még ennél is többféle formában.
Orgona metszése: Így fiatalíthatjuk a bokrunkat
2024. május 1. 08:10
Amennyiben felkopott a növényünk, télen erősebben visszavághatjuk egy fiatalító metszésre, így ismét megerősödhet.
A pünkösdi rózsa öntözése, metszése, trágyázása
2024. április 29. 09:10
A bazsarózsa kedveli a napos, világos helyeket, és jól reagál a bőséges tápanyagellátásra. Fontos a rendszeres öntözése is, mivel nagy a vízigénye.
A tökéletes pázsit titka: gyepszellőztetés
2024. április 22. 16:10
A gyepszellőztetés egy olyan talajgondozási módszer, amely során ezt a pázsiton lévő réteget eltávolítják, hogy lehetővé tegyék a levegő, víz és tápanyagok hatékony áramlását a gyep gyökérzete felé.