13℃ 6℃
március 11. Szilárd, Tímea, Konstantin

V. Topor Erika

Agrofórum Online

Egy igazi retro szobanövény: a pletyka növény

2022. május 4. 06:38

A "régivágású" növények, mint a pletyka is, sokkal ellenállóbbak a lakások klímájával szemben.

Gloxínia: újra divatos szobanövény

2022. május 3. 07:36

Különleges bársonyos tapintású leveleivel és izgalmas színekben kapható hatalmas virágaival a gloxínia kimondottan ajándékba adható növény.

Hogyan vásároljunk kerti medencét?

2022. május 2. 07:36

A medencézés jól hangzik, de a legtöbbször nem tudjuk, hogy ez mennyi plusz macerával és odafigyeléssel jár, ráadásul milyenre is van igényünk egyáltalán?

Fenyőrügyszirup készítése házilag

2022. május 2. 05:36

A fenyőrügyszirup azért is különleges, mert a népgyógyászati feljegyzések alapján légúttisztítóként, a légzőszervi betegségek esetén lesz érdekes számunkra.

Bimbóskel: az értékes tápanyagok raktára

2022. május 1. 06:36

Cikkünkből kiderül, hogy a bimbóskelből nagyon jó ételeket lehet készíteni, amit akár még a kelbimbóért túlzottan nem rajongók is el fognak fogyasztani.

Április végi SOS teendők a kiskertben

2022. április 30. 17:41

Áprilisban, főleg most az utolsó két hétben rendkívül sok eső esett, ami egyrészt jó, mert hirtelen beindul és zöldül a gyeptől a gyomokig minden. De a gombabetegségekre például jobban oda kell figyelni.

Ingatlanpiac: a szép kert is fontos!

2022. április 30. 15:41

Egy ingatlanértékesítésnél a kert az egyik olyan tényező, amit a legtöbben elfelejtenek a hirdetésnél.

Gondozott pázsit nélkül nincs szép kert sem

2022. április 29. 06:36

Kora tavasszal a kerti szezon elindulásával a pázsit vagy a gyep ápolására is érdemes odafigyelni.

Körforgás a kertben: haszonállatok a házikertben is

2022. április 28. 08:39

Az állati szerves trágya magas ásványi anyag és tápanyagtartalmú, amit hogyha komposztálás útján visszaforgatunk a kertbe, akkor jó hasznát is vehetjük 1-2 kis nyúlnak vagy pár darab kapirgálós tyúknak.

Amit a marcipánról tudni érdemes - recepttel!

2022. április 27. 09:38

A blansírozott édesmandulából és cukorból főzött massza, és a keserűmandula íze adja azt a klasszikus marcipán ízt, amit sok-sok éve szeretünk, nassolunk, vagy épp ellenkezőleg, rá sem bírunk nézni!