Hardi Percek XVII. – Hardi Alpha EVO vezetőfülke

Hardi Percek XVII. – Hardi Alpha EVO vezetőfülke

Agrofórum Online

Az új, tágas EvoCab II fülke a HARDI egyedi fejlesztése. A jellegzetes, 3-oszlopos kialakítás 320 fokos, akadálytalan látómezőt biztosít. A fülke túlnyomásos rendszerrel, külsőlevegő-porszűrő rendszerrel, aeroszol- és páraszűrővel rendelkezik a kezelő védelme, valamint a 4-es osztálybesorolás követelményeinek teljesítése érdekében. Az új légkondicionáló rendszer intenzív klímakamrában végzett vizsgálatokon esett át, hogy a legforróbb körülmények között is képes legyen biztosítani a kezelő kiemelkedő szintű kényelmét.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Növényvédelmi évértékelés Dr. Aponyi Lajossal – 2. rész, a díszkertek növényvédelmi problémái

2021. február 14. 11:20

A díszkerttulajdonosoknak is egyre több problémája van, elsősorban a tujafélék növényvédelmi teendői szaporodtak meg az utóbbi pár évben. Ennek oka oda vezethető vissza, hogy a tuja nem Magyarországra való növény.

Sekélyművelés, vetéspontosítás - a Horsch újdonságai az Agritechnicán

5:01

Sekélyművelés, vetéspontosítás - a Horsch újdonságai az Agritechnicán

2023. december 11. 13:40

A Horsch többek között a vetéspontosítás területén is egy új prototípust mutatott be az idei Agritechnica nemzetközi agrárgépészeti kiállításon. A Maestro vetőkocsikkal ellátott Solus 1047 vetőgép a vállalat új fejlesztése, mely tesztelése folyamatban van, de a sortávolság a megszokotthoz képest másképp alakul.

Az élelmezésbiztonság alapja: az egészséges talaj

12:09

Az élelmezésbiztonság alapja: az egészséges talaj

2024. március 29. 09:10

A Magyar Talajtani Társaság idén először szervezte meg figyelemfelkeltő kampányát, mely keretein belül országszerte közel 40 helyszínen tártak fel, és jellemeztek talajszelvényeket az ország neves talajtani szakemberei annak érdekében, hogy felkeltsék a figyelmet a talaj egészségének jelentőségére.

Elkezdődött a hazai szamócaszezon - jön a szabadföldi is!

2020. április 28. 11:48

A szamóca a legkorábban érő, Magyarországon is termesztett gyümölcs. Fóliás termesztési körülmények között már akár április elejétől a fogyasztók rendelkezésére áll, a hazai termesztés főszezonja azonban május elejétől június közepéig tart.

Kitüntetett szójafajta a Pannon régióból - Karintia Kft. az AGROmashEXPO-n

03:46

Kitüntetett szójafajta a Pannon régióból - Karintia Kft. az AGROmashEXPO-n

2019. február 8. 07:58

Komoly sikert könyvelhetett el a 2019-es AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon a vasvári székhelyű Karintia Kft., a rendezvény termékversenyén ugyanis két díjat is bezsebelhettek. Logisztika kategóriában a pannon régióra nemesített szójafajtájuk, az Angelica érdemelt ki a Nemzetközi Termékfejlesztési díjat.

Így zajlik az ipari paradicsom betakarítása Szarvason

07:25

Így zajlik az ipari paradicsom betakarítása Szarvason

2019. szeptember 20. 15:11

Az ipari paradicsomszezon kezdetén a hűvös tavaszi időjárás miatt egy héttel megkésett a palánták érkezése, a májusi esőzések pedig folyamatosan megszakították az eleve megkésett palántázást, ami után ráadásul a viszonylag hideg időben nehezen indultak meg a növények. Ennek köszönhetően a tervezett augusztus 10-i kezdés helyett majdnem 10 nappal később zúgott fel a paradicsomkombájn Szarvas határában.

Vetés és sorközművelés a legmagasabb szinten: Väderstad-újdonságok Mezőfalván

2024. június 17. 13:40

Hetedik alkalommal rendezték meg a NAK Szántóföldi Napokat és AgrárgépShow-t, amelynek a Fejér vármegyei Mezőfalva adott otthont június elején. A svéd Väderstad magyarországi képviselete gazdag ízelítővel szolgált gépkínálatából a bemutatón.

A regeneratív mezőgazdaság élvonalában

11:53

A regeneratív mezőgazdaság élvonalában

2024. január 20. 11:10

A regeneratív, vagy talajmegújító mezőgazdaság alapköveit hazánkban a kilencvenes években fektették le, és azóta egyre bővül a gyakorló gazdálkodók köre is, köszönhetően első sorban a Talajmegújító Gazdák Egyesületének, amely 2015 óta csapattá szerveződve, az információmegosztás és támogatás útján küzd azért, hogy a talaj védelmét előtérbe helyező gazdálkodási forma egyre nagyobb teret nyerhessen hazánkban is.