Címke: önjáró permetezőgép

önjáró permetezőgép

Agrárhírek / Gépinfo

Ez aztán csúcs: Horsch Leeb 6.460 VL önjáró permetezőgép

2023. november 13.

Hannoverben minden nagy – legalábbis az Agritechnica kiállításon lévő jó néhány gépre igaz ez. Lencsevégre kaptuk a Horsch Leeb 6.460 VL önjáró permetezőgépet is.

Agrárhírek / Gépinfo

Akár félszáz méteres kerettel is rendelkezhet a Kuhn önjáró permetezőgépe

2023. szeptember 12.

Az önjáró permetezőgép mindig egyfajta presztízsterméknek számít a mezőgépgyártók kínálatában. A francia Kuhn is rendelkezik már ilyennel.

Videó

Hardi Percek XIX. - Hidraulikus nyomtáv-állítás

2022. május 14.

A FloatRide rugózással rendelkező ALPHA evo EcoDrive felszerelhető hidraulikus nyomtávállítási funkcióval is. Az ilyen híd esetében a nyomtáv 180–280 cm tartományban állítható (a gumiabroncsmérettől függően).

Videó

Hardi Percek XVII. - Hardi Alpha EVO vezetőfülke

2022. április 7.

Az új, tágas EvoCab II fülke a HARDI egyedi fejlesztése. A jellegzetes, 3-oszlopos kialakítás 320 fokos, akadálytalan látómezőt biztosít. A fülke túlnyomásos rendszerrel, külsőlevegő-porszűrő rendszerrel, aeroszol- és páraszűrővel rendelkezik a kezelő védelme, valamint a 4-es osztálybesorolás követelményeinek teljesítése érdekében. Az új légkondicionáló rendszer intenzív klímakamrában végzett vizsgálatokon esett át, hogy a legforróbb körülmények között is képes legyen biztosítani a kezelő kiemelkedő szintű kényelmét.

Videó

Új önjáró és vontatott permetezőgépek a Harditól - továbbfejlesztett fúvókákkal

2022. február 18.

Nincs megállás a fejlesztésekben. A Hardi hamarosan Magyarországon is bemutatja legfrissebb innovációit. Arculatváltáson ment át például a Alpha önjáró permetezőgép, tehát a műszaki tartalom mellett változik a külalak is. A vontatott szántóföldi permetezőgépek palettáján megjelent a HARDI AEON, ami a csúcskategóriát képviseli, és ez többek között dizájnban is megjelenik. A precízebb vegyszerkijuttatás érdekében a fúvókák szintjén is folyamatosan zajlanak a fejlesztések, aminek legújabb eredménye ugyancsak kézzel fogható lesz hazánkban is.

Szakcikkek / Gépészet

Hat gyakorlati szempont - egy Kverneland permetezőgép

2021. augusztus 24.

Az iXdrive S6 önjáró permetezőgépek elérhetők 4250, 5200 és 6150 literes permetlé-tartállyal, 250 és 300 lóerő teljesítményű motorral. A szórókeret szélessége 24 métertől 40 méterig kérhető acél vagy alumínium kivitelben.

Szakcikkek / Gépészet

AGRIO – a cseh permetezőgép specialista Magyarországon!

2020. augusztus 12.

Európa 13 országában vannak jelen a csehországi Kremze-ben gyártott kiváló minőségű AGRIO permetezőgépek. Az AGRIO MZS s.r.o. vállalat szántóföldi permetezői piacvezetők Csehországban, de szép számmal kerülnek értékesítésre Nyugat-Európában is, főként a német piacra.

Blog / COVID-Agrár

Szántóföldi permetezőgéppel fertőtlenítik az utcákat Olaszországban (Képek)

2020. március 23.

A mezőgazdasági termelőkre mindig lehet számítani, legyen szó komoly hóhelyzetről, árokba csúszott autókról vagy egyéb extrém, különleges helyzetekről. Nincs ez másképp a koronavírus-járvány idején sem.

Agrárhírek / Gépinfo

Agrifac: újabb márkával bővült a DM-KER portfóliója

2020. január 29.

A DM-KER Nyrt és a holland AGRIFAC Machinery B.V. között kizárólagos márkaképviseleti megállapodás jött létre az AGRIFAC vállalat termékeinek magyarországi forgalmazására és szervízelésére.