Dráguló műtrágya? Lúgosodó talajok? Talajjavító megoldások

Dráguló műtrágya? Lúgosodó talajok? Talajjavító megoldások

Agrofórum Online

A talajjavítás kapcsán a kijuttatás módjához kell igazítani a termékeket - ez az egyik alapvető szempont a Vulcan Agro-nál- Ennek köszönhetően gyorsan, könnyen, a már meglévő gépállománnyal területre juttatható magas minőségű és hatékony készítményeket kínálnak a gazdálkodóknak.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Épül a villanypásztor, nem megy a bárány az olaszokhoz

2020. április 2. 21:48

A juhok legelőjén már épül a villanypásztor, hogy emberi erőforrás nélkül se legyen baja az állománynak, miközben a piaci helyzet minden eddiginél bizonytalanabb az olaszországi állapotok miatt. Megyesi Elemér és családja a koronavírus-járvány miatt a legrosszabbra is felkészül a Hajdú-Bihar megyei, tiszagyulaházai tanyán.

KITE: 50 éve az agrárium szolgálatában

2:47

KITE: 50 éve az agrárium szolgálatában

2023. szeptember 23. 08:31

A KITE Zrt. idén ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját. A jubileumi évad alkalmából az ország összes telephelyén a vállalat helyi képviselői időkapszulákat helyeztek el, melyek kifejezetten a jövő KITE dolgozóinak címzett üzeneteket tartalmaznak. Az eseményt a vállalat nádudvari központjában élő közvetítéssel is figyelemmel kísérhették.

Újra vár a szántóföld! Ismét találkozhatunk egymással!

2021. május 25. 09:32

Végre irány a szántóföld, végre újra találkozhatunk egymással! Az online térből kilépve június közepén ugyanis négy időpontban, négy helyszínen ötödik alkalommal rendezik meg az AgroFIELD Akadémia Konferencián, ahol minden résztvevőt objektív vizsgálati eredmények várnak.

A spárga útja: földtől az asztalig

10:40

A spárga útja: földtől az asztalig

2024. április 20. 13:10

Dübörög az idei spárgaszezon. Azonban, hogy milyen úton kerül a spárga a boltok polcaira, kevesen látják át...

20 év bodzatermesztési tapasztalatai

2020. augusztus 27. 08:40

Több mint 20 éve fogja össze a bodzatermesztőket a Bodzatermelők Értékesítő Szövetkezete. Az elmúlt 2 évtized alatt rengeteget változott az ágazat. A termesztési tapasztalatokról, az idei évről és a jövőbeli kilátásokról a Botész kereskedelmi igazgatóját, Csizmadiai Györgyöt kérdeztük.

Hova tűnt a búza? - Agrofórum határszemle Sipos gazdával

2022. május 25. 11:52

Sipos gazda az Agrofórum határszemle videórovatában annak járt utána, hogy hova tűnt a búza egy nagy kiterjedésű táblán.

Újdonságok almatermelőknek: permetezőgép és Modi klubfajta

2021. szeptember 3. 08:59

Egy új, a hagyományostól teljesen teljes integrációs termesztési rendszerbe szánt almafajtát, a Modit, valamint két új gépcsaládot mutatott be a KITE Zrt. augusztus eleji szakmai rendezvényén. Poór Miklós modern, nyírségi ültetvényében az ID David eszközzei mellett az innovatív, magas minőségű, spanyol Mañez y Lozano permetezőgépeket ismerhették meg az érdeklődők.

Hardi Percek XI. - Hardi AutoWash tisztítórendszer (Hardi Navigator „i”)

2020. január 17. 10:55

A HARDI Navigator "i" esetében az egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb öblítési folyamatot, valamint a rendkívül alacsony visszamaradó növényvédőszer-koncentrációt az automata AutoWash rendszer biztosítja.