Väderstad innovációk XII. – CrossCutter Knife és CrossCutter Disc

Väderstad innovációk XII. – CrossCutter Knife és CrossCutter Disc

Agrofórum Online

A CrossCutter Disc hullámos tárcsa 470, és 510 mm-es méretben kapható és a CrossCutter Knife forgókéses hengerrel kombinálható.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Újdonságok a HARDItól a NAK napokon

4:53

Újdonságok a HARDItól a NAK napokon

2023. július 7. 17:10

A HARDI idén is közszemlére tárta újdonságait a NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow-n. A kifejezetten precíziós gazdálkodás számára fejlesztett, új típusú AEON permetezőgép premierjére a kiállításon került sor, az Agroázis-MON Kft. kínálatában.

Hatékony is lehet a fenntarthatóság? - John Deere gépek a talajvédelmi bemutatón

2022. június 15. 17:13

Talajvédelmi technológiai megoldásokkal, a szélsőséges környezeti viszonyoknak is jobban ellenálló fajtákkal, és jövőbemutató megoldásokkal várta a termelőket a KITE Zrt. a mezőfalvai NAK Szántóföldi Napokon. Hogyan lehet hatékony a fenntarthatóság? - többek között erre a kérdésre próbáltak választ adni a vállalat szakemberei a Green Deal kapcsán is.

Válaszok a klímaváltozásra - vetéstől aratásig

2021. szeptember 24. 10:39

Augusztus végén Dalmandon nagyszabású szántóföldi bemutatóval várta a gazdálkodókat a KITE Zrt., ahol az elmaradhatatlan gépbemutató mellett négy kultúrában mutattak komplex technológiai javaslatokat az érdeklődőknek. A kukorica és a napraforgó mellett a szója és a cirok is szerephez jutott.

Velox-Ker: bevetésen a Massey Ferguson Beta 7370 kombájn

2:33

Velox-Ker: bevetésen a Massey Ferguson Beta 7370 kombájn

2023. augusztus 11. 11:28

A Velox-Ker idén is megrendezi országos betakarítástechnológiai bemutatóját. A márkakereskedő a demo első helyszínén, Sombereken, majd második állomásán Tamási határában egy Massey Ferguson Beta 7370 típusú betakarító kombájnt mutatott be. A harmadik helyszín Zalakomár térségében volt.

Fergeteges gépkavalkád Lajoskomáromban - Lemken és Farmet újdonságok az Andest Gépshow-n

05:08

Fergeteges gépkavalkád Lajoskomáromban - Lemken és Farmet újdonságok az Andest Gépshow-n

2019. augusztus 28. 10:36

Augusztus 2-án Farmet és Lemken talajművelő eszközök lepték el a Fejér megyei Lajoskomárom határát, ahol az Andest-2005 Bt. tartotta meg immáron hagyományos, nagyszabású szántóföldi gépbemutatóját. A rendezvényen a két márka legújabb fejlesztéseivel ismerkedhettek meg a gazdálkodók.

Leteszteltük a vadkárkalkulátort egy károsított kukoricatáblán

2021. november 22. 13:54

Egyszerűen, a terepen használható, szakmailag minden igényt kielégítő, a hivatalos vadkárfelmérési útmutatón alapuló vadkárkalkulátor szolgáltatással segíti a gazdálkodók és a vadászatra jogosultak munkáját - és megegyezését - a Vadkárszakertők Nonprofit Kft. Az ötletgazdával, Varga Zoltán igazságügyi szakértővel egy Komárom-Esztergom megyei területen teszteltük le a online programot. A becslés során sok kérdésemre kaptam választ, a végeredmény pedig egy nagyon hasznos, a megegyezésben tényleg segítő eredménylap lett. www.vadkarszakertok.hu

Az ültetvényeket érintő 2020-as problémák - Növényvédelmi évértékelés Dr. Aponyi Lajossal – 3. rész

2021. február 16. 14:31

Biztatóan indult a tavasz, korán kitavaszodott, beindultak a növények. Viszont sajnos beütöttek a tavaszi fagyok, melyek a gyümölcsök nagy részét elvitték. Ennek ellenére a gyümölcsösöket permetezni kellett, nem termő évben is védeni kell fáinkat.