Hardi Percek XVII. – Hardi Alpha EVO vezetőfülke

Hardi Percek XVII. – Hardi Alpha EVO vezetőfülke

Agrofórum Online

Az új, tágas EvoCab II fülke a HARDI egyedi fejlesztése. A jellegzetes, 3-oszlopos kialakítás 320 fokos, akadálytalan látómezőt biztosít. A fülke túlnyomásos rendszerrel, külsőlevegő-porszűrő rendszerrel, aeroszol- és páraszűrővel rendelkezik a kezelő védelme, valamint a 4-es osztálybesorolás követelményeinek teljesítése érdekében. Az új légkondicionáló rendszer intenzív klímakamrában végzett vizsgálatokon esett át, hogy a legforróbb körülmények között is képes legyen biztosítani a kezelő kiemelkedő szintű kényelmét.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Hatékony is lehet a fenntarthatóság? - John Deere gépek a talajvédelmi bemutatón

2022. június 15. 17:13

Talajvédelmi technológiai megoldásokkal, a szélsőséges környezeti viszonyoknak is jobban ellenálló fajtákkal, és jövőbemutató megoldásokkal várta a termelőket a KITE Zrt. a mezőfalvai NAK Szántóföldi Napokon. Hogyan lehet hatékony a fenntarthatóság? - többek között erre a kérdésre próbáltak választ adni a vállalat szakemberei a Green Deal kapcsán is.

Így kerül a földekre az értékes hígtrágya

2021. május 4. 07:19

Évente többezer köbméter szerves hígtrágyát juttat ki földterületeire a sertéstartással is foglalkozó Bácsalmási Agráripari Zrt. Ennek a feladatnak a hatékony elvégzésére vásároltak egy a Fliegl VFW 25 000-es tartálykocsit, ami megbízhatóan végzi el a rábízott feladatot.

Az őszi gyomirtás tavaszi tapasztalatai

2021. április 13. 10:20

Gyommentes sorközök, egységes, egészséges állomány. A Jászladány határában fekvő búzatáblán a JÁSZ-FÖLD Mezőgazdasági Zrt. szakemberei 2020-ban őszi gyomirtást alkalmaztak. A látvány magáért beszélt, a klímaváltozás okozta kihívásokra, a gyomflóra változásaira a viszonylag új technológiai elem már az első évben hatékony választ adott.

Milyen mélyre és mikor vessük az őszi kalászosokat? - Isterra fajtabemutató Kaposváron

2022. augusztus 3. 15:42

Cellule, Basilio, Frenetic... Csak néhány rendkívül népszerű búzafajta, ami helyet kapott az ISTERRA Magyarország kaposvári kísérleti parcellájában, ahol június közepén a hagyományos kalászos bemutató mellett egy technológiai tesztsorozattal is várták a termelőket.

Időzítés és hatóanyag-korlátozás - Kulcskérdések a kukorica gyomirtásában

2022. augusztus 17. 10:41

A kukorica sikeres és hatékony gyomirtásának legfontosabb kérdése 2022-ben is az időzítés volt. A vetés utáni száraz időjárás a több gyomnövénynek is kedvezett, amelyek ellen az FMC készítményei hatékonynak bizonyultak - ha azokat a megfelelő időpontban juttatták ki.

Digitalizációs villámcsapás a szántóföldeken - A mesterséges döntéshozás az agrárium jövője

2020. március 12. 07:05

A digitalizációs villámcsapás egy felhőből érkezik, és az csak rajtunk múlik, hogy ne minket, hanem a precízen előkészített táblarészünket érje. Ezt a fő üzenetet fogalmazta meg Dr. Nyéki Anikó a Széchenyi Egyetem adjunktusa az Agrofil-SZMI konferenciáján. De mit jelent ez a gyakorlatban?

Differenciált, precíziós hibridárpa-vetés Kunpeszéren - Horsch vetőgéppel

04:38

Differenciált, precíziós hibridárpa-vetés Kunpeszéren - Horsch vetőgéppel

2019. november 14. 11:38

Október elején az Alföldön is nagy erőkkel zajlott az őszi árpa vetése, Kunpeszér határában ráadásul mindez precíziósan történik - ahogy ez már megszokott minden növénykultúra esetében. Németh András precíziós mezőgazdasági szaktanácsadónál már tavasszal, a kukoricavetés idején, valamint nyáron, a zab betakarításakor is jártunk, az akkor készített videóink ugyanúgy elérhetőek honlapunkon, mint az őszi, amikor a hibridárpáról és annak precíziós talajba juttatásáról beszélgettem a fiatal gazdálkodóval.