Saras traktorverseny, motorshow és gépbemutató – Deutz-Fahr, Nardi és Hardi gépek a Dorker Kft.-től

Saras traktorverseny, motorshow és gépbemutató – Deutz-Fahr, Nardi és Hardi gépek a Dorker Kft.-től

Agrofórum Online

Július végén tartott nagyszabású szántóföldi gépbemutatót Felsőszentivánon a Dorker Kft. A bajai székhelyű cég nem csak újdonságaival kápráztatta el a nagyszámú érdeklődőt, de látványos motorbemutató és saras traktorverseny is várta a termelőket.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Talajmegújítás direktvetőgéppel, küllőskapával és sorművelővel - Gépek a Talajélet konferencián

2023. február 4. 07:31

Hatalmas érdeklődés mellett tartotta meg Talajélet konferenciáját január 16-án a Talajmegújító Gazdák Egyesülete.

Szarvasgomba célú erdőtelepítés

2019. december 12. 09:44

Termeszthető a szarvasgomba? Hogyan? Mennyi bevételt lehet ebből realizálni? Jelenleg pályázat is fut rá! Érdemes belefogni? Ezekről beszélgettünk a Szarvasgomba-termesztők Országos Egyesületének elnökével, Ulrich Józseffel, az első erre a célra telepített erdőben.

Vetőmag-forgalmazók és nemesítők az aszály ellen - Agrofórum kerekasztal az AGROmash-on

06:12

Vetőmag-forgalmazók és nemesítők az aszály ellen - Agrofórum kerekasztal az AGROmash-on

2019. február 9. 08:01

Milyen megoldásokkal tudják a nemesítők segíteni a termelőket az egyre fokozódó aszályban? Ez volt a központi kérdés az Agrofórum január 26-án megrendezett kerekasztal beszélgetésén, amit a 2019-es AGROmashEXPO és AgrárgépShow fórumszínpadán hallgathattak meg a gazdálkodók.

Hardi Percek VIII - Hardi Navigator Classic permetezőgép

01:49

Hardi Percek VIII - Hardi Navigator Classic permetezőgép

2019. február 1. 06:23

A Hardi NAVIGATOR classic azoknak a termelőknek készült, akik számára a területméreteikből adódóan egy magasan felszerelt gép beszerzése csak túl hosszú idő után térülne meg, de permetezési minőségben nem szeretnének kompromisszumot. A classicon a jól bevált DELTA szórókeretet találjuk.

TIGRA® – gombával a gombák ellen

2021. február 3. 10:09

Azokon a területeken, ahol a vetésforgóban sűrűn szerepel az őszi káposztarepce, napraforgó, és a szója, meghatározó problémát jelent a fehérpenészes rothadás (Sclerotinia sclerotiorum) kórokozója.

Magyar gazdák! Számítunk rátok a koronavírus-járvány idején, köszönjük a munkátok!

2020. március 20. 20:21

A kukorica vetése nem maradhat el, az állatokat etetni kell, a gyümölcsösökben nem állhat meg a munka a koronavírus-járvány idején sem. A gazdálkodók előtt minden eddiginél nagyobb kihívás áll. Termelni a koronavírus miatt kialakult világválság idején. Mi bízunk a termelők szakértelmében! Számítunk rátok, és köszönjük a munkátokat!

Raktározási tippek hosszútávra - Így várhatod ki a magasabb terményárakat

06:48

Raktározási tippek hosszútávra - Így várhatod ki a magasabb terményárakat

2019. június 12. 07:32

A kalászosok aratási szezonja előtt fontos kérdés, hogy hogyan, miként tároljuk a betakarított terményt - különösen, ha azt hosszútávon szeretnénk a raktárban tartani a magasabb felvásárlási árak reményében. A legfontosabb szabály, hogy soha ne hagyjuk magára a betárolt árut, az mindig a lehető legjobb állapotban legyen.