Címke: Deutz-Fahr

Deutz-Fahr

A DEUTZ-FAHR története több mint egy évszázadra nyúlik vissza. A vállalat célja, hogy a gazdákat és a bérvállalkozókat a legmodernebb mezőgazdasági gépekkel lássa el, hogy megkönnyítsék a munkát és maximalizálják a termelékenységet. A DEUTZ-FAHR kiválóság nem korlátozódik kizárólagosan a traktorokra (pl. Agrotron TTV széria), a vállalatnak hosszú múltra visszatekintő szakmai történelme van a betakarítógépek (pl. Topliner 8XL) gyártása terén is. A Dorker Kft. 2011-től a Deutz – Fahr hivatalos magyarországi forgalmazója. Az Agrofórum Online Gépészet és Gépinfo rovataiban mindig friss híreket talál a mezőgazdasági gépészet témakörében.

Agrárhírek / Gépinfo

Három hónapja tart a hazai traktorpiac visszaesése

2019. november 7.

Az októbert is a John Deere nyerte egyébként, ezúttal 55 darabbal, ami 26 százalékos piaci részesedést jelent. A második a New Holland lett 16 darabbal, míg harmadik a TBG 11 eladással.

Szakcikkek / Gépészet

ÚJDONSÁG: Megérkezett az 5D Keyline sorozat - Miért ne termelhetne még gazdaságosabban?

2019. október 14.

Sokoldalú és gazdaságos traktor, könnyebb szállítási feladatok és kisebb gazdaságok számára – az új 5D Keyline sorozat tagjai ideálisak a kisebb és idényjellegű munkák számára.

Agrárhírek / Gépinfo

Csaknem ötödével csökkent a traktorpiac szeptemberben

2019. október 7.

A traktorpiac legkedveltebb szegmense a 8 tonnánál nagyobb tömegű 1285 darabbal, ami 53,7 százalékos részesedés a piacból.

Agrárhírek / Gépinfo

Gyengén teljesített a traktorpiac augusztusban

2019. szeptember 9.

A traktorpiac legkedveltebb szegmense a 8 tonnánál nagyobb tömegű 1173 darabbal, ami 53 százalékos részesedés a piacból.

Szakcikkek / Gépészet

Kilátás kompromisszumok nélkül - Forgatható, emelhető vezetőfülke Deutz-Fahr traktorokhoz

2018. szeptember 7.

Különleges, felemelhető, és akár 200 fokos szögben elfordítható vezetőfülkét fejlesztettek ki a Paul Nutzfahrzeug GmbH mérnökei egy Deutz-Fahr traktorra.

Szakcikkek / Gépészet

Dorker szántóföldi gépbemutató Tiszagyulaházán

2018. augusztus 22.

Szántóföldi gyakorlati gépbemutatóra gyűltek össze a termelők és a Dorker Kft. partnerei Tiszagyulaházán július 27-én. Az érdeklődőknek lehetőségük volt munka közben is megfigyelni többek között a Deutz-Fahr 9340 Warriort, valamint a Deutz-Fahr új kompakt négyhengeres modelljét, de találkozhattak még a Faresin, a Pronar és a Hardi legújabb fejlesztéseivel is.

Szakcikkek / Gépészet

Komoly megtakarítást hozott, miközben nőtt a teljesítmény

2018. július 10.

Az interjú elkészítésének időpontjában május utolsó napjait írjuk, a hőmérséklet már hetek óta a nyári kánikulára emlékeztet, így nem csoda, hogy az árpatáblák is elkezdtek szőkülni, és várhatóan bő két hét múlva megkezdődik az aratás, legalább is az ország déli, délkeleti szegletében, ahova a Deutz-Fahr C7206 TS kombájnnal szerzett tapasztalatokról jöttünk érdeklődni.

Szakcikkek / Gépészet

Magyar gazdálkodókkal jártuk be Európa legmodernebb traktorgyárát

2018. július 9.

A 90 millió euróból felépített, 345 000 négyzetméteres Deutz-Fahr Land 150 000 négyzetméteres üzemében 16 típusból naponta 40 traktor készül el.

Agrárhírek / Gépinfo
Agrárhírek / Gépinfo

Aratás előtt: Deutz-Fahr C9000 újratervezve

2018. május 30.

A Deutz-Fahr újratervezte a C9000 sorozat öt és hat szalmarázóládás kombájnját.