Címke: Mezőgazdasági gép

mezőgazdasági gép

Mezőgazdasági gépek a mezőgazdaság bármely ágazatában és az erdőgazdálkodásban alkalmazott erő- és munkagépek összessége. Ebbe a csoportba tartoznak: traktorok, betakarítógépek, talajművelő gépek, a vetés-, ültetés- és palántázás gépei, növényvédelem és növényápolás gépei, tápanyagellátás gépei, szálastakarmány gépei, szállítójárművek, állattartás gépei, rakodógépek, terménykezelés gépei, öntözés gépei, szőlészeti-, borászati-, gépek, erdészeti gépek, mulcsolók és szárzúzók, kerti gépek, melioráció gépei, hígtrágya kezelés- és kijuttatás gépei. Az Agrofórum Online szakportálon számos érdekes cikket talál a mezőgazdasági gépekkel kapcsolatban.

PR cikk / PR cikk

50 éves a KITE: a precíziós technológiák és innováció zászlóshajója

2023. szeptember 29.

A KITE Zrt. idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. A jubileumi ünnepségsorozat egyik különleges állomásán, a vállalat méltó emléket állított a múltnak és egyben személyes üzeneteket fogalmazott meg a jövő számára.

Agrárhírek / Gépinfo

A Bednar termékeket mostantól az AgroVario forgalmazza

2023. június 28.

A Bednar talajművelő és vetőgépgyártó vállalat megállapodást kötött az AgroVario Kft., amely alapján az importőri feladatokat a jövőben a Bednar termékekkel kapcsolatban az AgroVario látja el Magyarországon.

Agrárhírek / Gépinfo

Két évtizede gördülnek ki CLAAS erőgépek a franciaországi gyárból

2023. március 22.

Fontos jubileumhoz érkezett a Claas csoport.

Agrárhírek / Gépinfo

Bővíti svédországi gyárát a Väderstad

2023. március 21.

A Väderstad, mint a világ egyik vezető talajművelő- és vetőgép gyártója, újabb 12.600 négyzetméterrel bővíti a Väderstadban található gyárát. A bővítés további területeket biztosít majd a szerelési és a festési munkálatokhoz, a cél pedig az, hogy 2028-ra évi 10.000 munkagép gördüljön le a központi gyártósorról.

PR cikk / PR cikk

Sorközművelő kultivátor a legkisebbtől a legnagyobb gazdaságokig

2023. március 6.

A sorközművelő kultivátorok használatával a mechanikai gyomirtás mellett egy menetben gondoskodunk a sorközben a talajszellőztetésről és a kapillárisok átvágásával a vízpárolgás csökkentéséről.

PR cikk / PR cikk

John Deere 6R sorozatú traktorok – Univerzális alkalmazhatóság prémium szinten

2023. március 6.

A németországi Manheimben készülő 6R sorozatú traktorok fejlődésének története több mint 30 évvel ezelőttre, 1992-ig nyúlik vissza.

PR cikk / PR cikk

A téli átvizsgáláson és felkészítésen átesett gépekkel gondtalan lesz a szezon!

2023. március 3.

Különösen a jótállási időn túljutott, de akár az egy-két éves gépek esetén is nagy jelentősége van a szezonon kívüli átvizsgálásnak, az állapotmegőrzésnek.

PR cikk / PR cikk

Massey Ferguson RB 4160 V Xtra prémium minőségű változókamrás körbálázók - bemutató

2023. március 2.

A Massey Ferguson nemcsak erő- és betakarítógépeket gyárt, hanem kimagasló minőségű és használati értékű körbálázókat is.

PR cikk / PR cikk

FENDT rendterítők és rendképzők a minőségi, tiszta takarmányért

2023. március 1.

Nincs olyan munkafolyamat, amiben a FENDT zöldsorának gépei ne lennének hatékony, megbízható partnerek. Nincs ez másként a kaszálás és a bálázás közötti feladatok esetében sem.