Címke: Gépbemutató

gépbemutató

A gépbemutatókon a gépgyártók és -forgalmazók ismertetik meg kínálatukkal, újdonságaikkal partnereiket, a szakembereket és minden érdeklődőt. Magyarországon a legnagyobb, mezőgazdasági gépbemutatót programjára tűző rendezvények: OMÉK, AGROmashEXPO és AgrárgépShow, Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow, Szentlőrinci Gazdanapok, Bábolnai Gazdanapok. A nagy rendezvényeken kívül az országban számos bemutatót szerveznek forgalmazók, cégek, intézmények, civil szervezetek. Az Agrofórum Online folyamatosan tájékoztatja olvasóit Programok aloldalán a közelgő gépbemutatókról, illetve az Agrárhírek között is érdekes cikkeket találhatnak a rendezvényekkel kapcsolatban.

Kapcsolódó címkék

mezőgazdasági géphasznált mezőgazdasági gépMezőkövesdi Mezőgazdasági Gépmúzeummezőgazdasági gépgyártóeladó mezőgazdasági gépRobix Hungary Mezőgazdasági Gépgyártó Kft.Hantech Mezőgazdasági Gépgyártó Zrt.mezőgazdasági gépkezelőMezőgazdasági Gépésztechnikus Országos Szakmai Tanulmányi Versenymezőgazdasági gépjavítómezőgazdasági gépésztechnikusIntelligens mezőgazdasági gépMezőgazdasági Gépesítési Intézetmezőgazdasági gépbemutatótraktorhúzó versenytraktorveterán traktorÖreg Traktorok TalálkozójaBodoglári Traktoros FesztiváltraktorfesztiválÉv Traktoratraktorkerékelektromos traktorültetvény traktorkertészeti traktortraktorgyártástraktorgumitraktortesztlopott traktortraktorbalesettraktorlopástraktorpiackistraktorhasznált traktoreladó traktorSolymári Traktor TalálkozóhibridtraktortraktorversenyCsólyospálosi TraktorversenyZákányszéki TraktorSHOWtraktorárveréstraktorpullingönjáró traktorvezető nélküli traktorEurópai Traktorvezető BajnokságVálickameti Traktor és Géptalálkozóe-traktorAz év traktoratraktorfülketraktorhűtésönvezető traktortraktorgyárTraktorhúzó Európa Kupamagyar traktorrobot traktorrobottraktorerőgéperőgépekvetőgépszemenkénti vetőgépszemenként vetőgépgabona vetőgéppneumatikus vetőgéppermetezőgépönjáró permetezőgépkombájnszőlőkombájnrizskombájnhasznált kombájnGumiheveder S-Series kombájnokhozkultivátorsorközművelő kultivátormulcskultivátorSzántóföldi kultivátorKombinált kultivátorMulcs kultivátorhibridkultivátorvetőkultivátorlángkultivátorokAGROmashEXPOAGROmashEXPO 2016AGROmashEXPO 2017AGROmashEXPO 2015AGROmashEXPO 2018AGROmashEXPO 2016m AGROmashEXPOAGROmashEXPO 2019
Szakcikkek / Gépészet

„Földöntúli élmény” a lébényi réten - Fliegl nyílt nap

2019. szeptember 30.

A nagyszámú külföldi és hazai meghívottak számára a teljes gyártmány portfóliót bemutató monstre programot szervezetek.

Agrárhírek / Agrárközélet

Szüreti mulatság és veterán gépek bemutatója várja az érdeklődőket Vácrátóton

2019. szeptember 7.

A vácrátóti szüreti mulatság a bor, a kultúra és a gasztronómia kapcsolatát hivatott erősíteni a hagyományok életben tartása mellett.

Szakcikkek / Gépészet

Talajművelő gépek a gazdák véleményére támaszkodva - Lemken és Farmet újdonságok az Andest Gépshow-n

2019. augusztus 21.

Augusztus 2-án Farmet és Lemken talajművelő eszközök lepték el a Fejér megyei Lajoskomárom határát, ahol az Andest-2005 Bt. tartotta meg immáron hagyományos, nagyszabású szántóföldi gépbemutatóját.

Agrárhírek / Agrárközélet

Bábolnai Gazdanapok 2019 - kiállítói tájékoztató

2019. augusztus 12.

2019. szeptember 5-én újra megnyitja kapuit a 32. BÁBOLNAI GAZDANAPOK! Fontos részletekről számolunk be az eseménnyel kapcsolatban.

Szakcikkek / Gépészet

Aratás után talajművelés - Kerner kultivátorok a Vektor gépbemutatóján

2019. július 29.

Július 22-én a Győr-Moson Sopron megyei Bogyoszlón vette kezdetét a Vektor-Holding Kft. országos Kerner roadshow-ja, ami során a gazdálkodók négy innovatív talajművelő eszközt ismerhettek meg.

Szakcikkek / Gépészet

Kerner, ezzel csak nyer! ORSZÁGOS KERNER ROADSHOW

2019. július 17.

Kedves Magyar Gazdák! Gyertek, tartsatok velünk, találkozzunk az országos körút valamelyik állomásán!

Agrárhírek / Gépinfo

KITE Zrt. bemutatók a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-n

2019. május 29.

A több, mint 30 gépet felvonultató állógép-kiállítás jól szemléltette, hogy a KITE Zrt. az utóbbi években a műszaki hátteret is magába foglaló precíziós technológia fejlesztése mellett igyekszik a kis- és közepes birtokmérettel rendelkező gazdaságok gépesítési igényeit is kiszolgálni.

Agrárhírek / Gépinfo

Väderstad szántóföldi gépbemutató

2018. július 12.

A szakmai bemutató, ahol mindig új dolgokat tanulhat!

Agrárhírek / Gépinfo

Idén is Agrokerti Party az Agroker Holdinggal

2018. június 29.

A gyümölcsültetvények gépesítésével és tápanyagpótlásuk technológiai újdonságaival ismerkedhetnek meg a gazdálkodók Fehérgyarmaton.

Agrárhírek / Gépinfo

Krone Show - májusban négy helyszínen

2018. április 27.

A már hagyományos, ötödik alkalommal meghirdetett Krone Show Rábapordányban, Somogyaszalón, Tiszacsegén és Mezőtúron várja a gazdálkodókat.