BOBCAT Bemutatónapok

BOBCAT Bemutatónapok

Agrofórum Online

A 2019-es Bobcat Bemutatónapokon több mint 700 ügyfél és kereskedő vett részt az EMEA-régió minden részéből, ahol a már meglévő termékpaletta az új fejlesztésekkel együtt került bemutatásra. Ez a meghívotti létszám az eddigi legtöbb a rendezvény történetében, akik azért jöttek, hogy megragadják a lehetőséget, hogy munkakörülmények között próbálhassák ki a Bobcat rakodók, minikotrógépek, teleszkópos rakodók és szerelékek teljes választékát.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Mi lesz a hazai zöldségtermesztéssel?

2020. június 9. 17:11

A csökkenő növényvédő szer paletta, az egyre nagyobb munkaerőhiány, a növekvő előállítási árak miatt eddig is többen feladták már a termesztés ezen formáját. Idén a fagyos, szeles tavasz, valamint a berobbanó COVID-járvány még több termelőt bizonytalanított el. Vajon van még jövő ebben az ágazatban? Merre kell a termelőknek és a termékfejlesztőknek, szaktanácsadóknak venni az irányt, hogy fent tudjanak maradni? Hegedűs Richárddal beszélgettem erről, aki a Seedplus Kft. termékfejlesztő szaktanácsadójaként sok zöldségtermesztő gazdaságot látogat rendszeresen, s mivel maga is gazdálkodik, minden oldalról rálát a szegmenset érintő aktualitásokra.

A soraljtakarásban rejlő potenciál a szőlőben

6:43

A soraljtakarásban rejlő potenciál a szőlőben

2023. július 5. 11:30

A szőlőkben a sorközfüvesítésnek jelentős talaj-, növény-, valamint környezetvédelmi aspektusa van, azonban a soraljtakarás jelentőségét egyelőre kevésbé méltatja a szakma. Ezzel kapcsolatban kezdett kísérletbe Dr. Kovács Barnabás, saját szőlőjében, a BioVitis pince területén. Tavalyi telepítésű soraljtakarásához jópár, pontosabban hét fűszer- és gyógynövény fajt tesztelt a Szent György-hegyi ültetvényben.

A Smart Farm a digitális agrárium mintagazdasága lehet

3:22

A Smart Farm a digitális agrárium mintagazdasága lehet

2023. május 10. 11:16

Mintegy 10 milliárd forint összköltségvetésű GINOP kiemelt projekt keretében jöhetett létre a Széchenyi István Egyetem mosonmagyaróvári Smart Farm Tangazdasága, mely ünnepélyes átadására április 21-én került sor.

Velox-Ker: bevetésen a Massey Ferguson Beta 7370 kombájn

2:33

Velox-Ker: bevetésen a Massey Ferguson Beta 7370 kombájn

2023. augusztus 11. 11:28

A Velox-Ker idén is megrendezi országos betakarítástechnológiai bemutatóját. A márkakereskedő a demo első helyszínén, Sombereken, majd második állomásán Tamási határában egy Massey Ferguson Beta 7370 típusú betakarító kombájnt mutatott be. A harmadik helyszín Zalakomár térségében volt.

Bemutatjuk Magyarország legmodernebb palántanevelő üvegházát - Árpád-Agrár Zrt. átadó ünnepség

04:33

Bemutatjuk Magyarország legmodernebb palántanevelő üvegházát - Árpád-Agrár Zrt. átadó ünnepség

2019. április 28. 09:06

Magyarország legfejlettebb, legmodernebb palántanevelő üvegházát adták át a Szentes mellett fekvő Szegváron április 11-én. Az Árpád-Agrár Zrt. több mint 1,2 milliárdos beruházása során egy 15 000 négyzetméteres üvegház, egy 7000 négyzetméteres fóliablokk, illetve egy 700 négyzetméteres előkészítő csarnok épült meg. Ezeket mind termálvízzel fűtik, a palántanevelő épület pedig hat különböző hőmérsékletű egységre bontható, így akár több különböző hőigényű növény egy időben történő nevelése is megoldható.

Lisztharmat fertőzés őszi búzában, védekezési javaslatokkal - Agrofórum növenyvédelmi kisokos

04:10

Lisztharmat fertőzés őszi búzában, védekezési javaslatokkal - Agrofórum növenyvédelmi kisokos

2019. július 2. 10:23

Mit kell tudni a lisztharmat gombabetegségről? Hogyan lehet megelőzni a lisztharmat fertőzést? Védekezés és a lisztharmat jellemzői. Agrofórum növényvédelmi kisokos Békési Pállal.

Hardi Percek XVI. - Sebessegkalibráció

2021. március 7. 08:57

Megmutatjuk, hogyan kell elvégezni a pontos sebességkalibrációt Hardi permetezőgépeken.