Az OTP Agrár a hosszú távú kapcsolatokra épít

Az OTP Agrár a hosszú távú kapcsolatokra épít

Agrofórum Online

Az OTP Agrár immár 11. alkalommal lehet jelen a 30 éve megrendezett Hódmezővásárhelyi Állattenyésztési Napokon. A személyes jelenlét célja pedig nem más, mint a partnerkapcsolatok mélyítése egy kötetlen, és közvetlen interakcióra lehetőséget teremtő környezetben.

Az ügyfelek általában célirányosan keresik fel az OTP Agrár szakembereit, azonban egy ilyen rendezvényi jelenlét hatására lehetőség nyílik egy spontán kapcsolódási formára. Az OTP Agrár a hosszú távú kapcsolatok kiépítését és egyben az emberi tényezőt helyezi előtérbe.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Százmilliós gépeken is tanulhatnak a MATE agrárhallgatói

2021. december 2. 20:19

KITE tanszék is lesz a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetemen. A gyakorlati agrároktatást erősíti az a stratégia megállapodás, amit november 30-án Nádudvaron kötöttek meg a mezőgazdasági vállalat és a MATE vezetői. A mindkét fél számára kölcsönösen előnyös partnerség új távlatokat nyit a modern agrárdigitalizációs megoldások hazai elterjesztésében. Az egyetem és a KITE közötti a kapcsolat már nem új keletű, az évtizedekre nyúlik vissza, a lehetőségek most azonban sokkal kiterjedtebbek lesznek.

Ultrahangos vadriasztóval védik a fácánokat, nyulakat

2021. július 22. 09:35

A mezőgazdasági munkák során is számos megoldással lehet védeni a biodiverzitást, a beporzókat vagy éppen az apróvad-állományt - legyen szó mezei nyúlról, fogolyról vagy éppen fácánról. A magas növényzetben megbúvó állatokra azonban különösen nagy veszélyt jelent az első, tavaszi kaszálás.

A permetezőgép felkészítése a sikeres vizsgára - Permetezőgépek kötelező műszaki vizsgája (II. rész)

2019. december 3. 19:29

Az árutermelésben használt növényvédelmi gépek műszaki felülvizsgálatára fontos a felkészülés, hiszen számos problémát már a hivatalos ellenőrzés előtt ki lehet javítani az eszközökön. Az Agrofórum videósorozatának második részében a sikeres vizsga előfeltételeit vesszük sorra.

"Nagyon biztató a két új hibrid" - KWS újdonságok testközelből (Szarvas)

03:06

"Nagyon biztató a két új hibrid" - KWS újdonságok testközelből (Szarvas)

2019. október 8. 18:41

A Stabák Agro Line Kft. hazánk egyik legszárazabb térségében, Szarvas környékén mintegy 2200 hektáron végez szántóföldi növénytermesztést. A klasszikus növénykultúrák között nagy szerepe van a kukoricának, évente a vetésterület mintegy 15%-án növekszik. A vállalatnál kiemelten fontos a fajtaválasztás, termelésbe csak azokat a hibrideket vonják, amelyek a saját kísérletekben kiemelkedőt nyújtanak - a KWS termékei éppen ezért rendszeresen megtalálhatók üzemi szinten is.

Vetőmag-forgalmazók és nemesítők az aszály ellen - Agrofórum kerekasztal az AGROmash-on

06:12

Vetőmag-forgalmazók és nemesítők az aszály ellen - Agrofórum kerekasztal az AGROmash-on

2019. február 9. 08:01

Milyen megoldásokkal tudják a nemesítők segíteni a termelőket az egyre fokozódó aszályban? Ez volt a központi kérdés az Agrofórum január 26-án megrendezett kerekasztal beszélgetésén, amit a 2019-es AGROmashEXPO és AgrárgépShow fórumszínpadán hallgathattak meg a gazdálkodók.

"Mindig a Vízügy kapja az első pofont" - Lábdy Jenő az ágazatok összefogásáról

2023. január 31. 14:24

Minden gazdálkodó a bőrén és a területein érezte, hogy a 2022-es év jelentős részében sokkal kevesebb csapadék hullott az átlagosnál, miközben a hőmérséklet is magasabb volt a megszokottnál.

570 lóerő, gumiheveder, brutális hatékonyság - Új John Deere traktor érkezett Tiszaszentimrére

2022. április 7. 13:46

Hatalmas teljesítmény, 570 lóerő, gumihevederes járószerkezet és masszív kialakítás. Nyers erő zöld köntösben. Egy 9570 RX John Deere traktor, amely ettől az évtől kezdve Tiszaszentimre térségében végzi a legkeményebb talajművelési feladatokat. Az új gépet az Urbán majorban a KITE Zrt. vezérigazgatója, Szabó Levente adta át Urbán Mihálynak és Urbán Zsoltnak. A testvérpár 2500 hektáron végez hagyományos szántóföldi növénytermesztést, ami mellett integrációval és juhtenyésztéssel is foglalkoznak.

Amilyen apró, olyan egészséges - Így neveld a fürjeidet

2020. október 19. 12:04

Kovács Dóráék lassan tíz éve tartanak és tenyésztenek fürjet, ami igazi szenvedélyükké vált, így nem véletlen, hogy sok tapasztalatot gyűjtöttek az apró, ám annál különlegesebb madárfajról.