Rendezvénytilalom? Van rá megoldás!

Rendezvénytilalom? Van rá megoldás!

Agrofórum Online
Fizetett tartalom

A COVID-19 járvány miatt a Két-KATA Kft. nem tudta megrendezni telephely átadó eseményét. De megtalálták a megoldást, hogyan mutathatják be új telephelyüket: ebből a több részes videósorozatból az érdeklődők megismerhetik a cég történetét, az új telephelyet, és egyéb, érdekes információkat tudhatnak meg.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

KWS új generációs kukoricahibridek 2019-ben! (Kapeller Zoltán, Mezőszilas)

2018. október 8. 06:00

A KWS Magyarország Kft. a 2019-es szezonra három új kukorica-, és egy napraforgóhibridet mutat be a magyar gazdálkodóknak.

John Deere: beltartalmi értékek betakarítás közben - Innovációk és gépátadó a KITE Napokon

2022. június 1. 19:27

Egy ünnepélyes gépátadó, a precíziós gazdálkodást segítő szolgáltatások és eszközök, egy különleges, előremutató újdonság a John Deere kombájnokban, és a 8000-es traktorok fülkéjével ellátott önjáró permetezőgép.

Új kalászosok, premium repcék, Green Deal, drónok, PGR és fémzárolt vetőmagok Dalmandon

2022. június 8. 11:59

Május végén Dalmandon tartott hagyományos szántóföldi szakmai rendezvényt a KITE Zrt., ahol a megjelent gazdálkodók az agrárvállalat őszi káposztarepce és kalászos-kínálata mellett megismerkedhettek a különböző precíziós szolgáltatásokkal, a monitoring- és permeteződrónok előnyeivel, de a jövő kihívásairól, például a Green Deal szigorú szabályairól is szó esett.

ARBOS 5130 Advanced traktor Adonyban - 5 év garancia, kiemelkedő motor, kiváló ár-érték arány

01:31

ARBOS 5130 Advanced traktor Adonyban - 5 év garancia, kiemelkedő motor, kiváló ár-érték arány

2019. május 8. 08:36

A DM-Ker Kft. által forgalmazott ARBOS 5130 Advanced traktor 136 lóerő teljesítményű. Powershift váltóval és elektrohidraulikus hátsó emelőművel érhető el. Egy amerikai, Kohler típusú motorral szerelték, ami tavaly elnyerte az év dízelmotorja címet. A hátsó emelőmű terhelhetősége 4600 kilogramm.

Multiva: nemcsak a gépek színe változott

2020. január 14. 10:19

A finn Multiva először a németországi Agritechnica kiállításon mutatta be az újraszínezett gépeit. Azonban nemcsak a színek változtak, új gépek is a gazdák szolgálatába álltak.

"Nagyon szépek, egészségesek a csövek" - KWS újdonságok testközelből (Mélykút)

03:59

"Nagyon szépek, egészségesek a csövek" - KWS újdonságok testközelből (Mélykút)

2019. október 7. 21:08

Szűcs Róbert családjával 250 hektáron gazdálkodik a Bács-Kiskun megyei Mélykút térségében. A repce, az őszi búza és az őszi árpa mellett a legfontosabb növényük a kukorica, amit az idei szezonban is a területük 40%-án vetettek el. Ennek köszönhetően a fajtaválasztás különösen fontos, hiszen a bevétel jelentős részét is ez a kultúrnövény adja.

Mercedes traktorszerelem - Veterán MB-Trac traktorok és permetező Unimog Dunavecsén

2019. december 5. 08:00

Ki ne ismerné ezt a jelet... Az elmúlt évtizedek egyik legkultikusabb márkáját jelentette és jelenti. Dunavecsén azonban nem személyautók viselik a háromágú csillagot, hanem mezőgazdasági gépek - hat MB Trac és egy Unimog sorakozott fel Kiss László családi gazdaságának udvarán, hiszen egyetemista fiával már régóta imádja és gyűjti a német gyártmányú, univerzális erőgépeket.

Hosszú kihagyás: újdonságok az Amazone-tól

3:47

Hosszú kihagyás: újdonságok az Amazone-tól

2023. november 28. 11:50

Az Amazone több mint 2000 négyzetméteren állította fel standját az Agritechnica 2023 kiállításon, Hannoverben. Hosszú kihagyás után a vállalat sok újdonságot hozott az érdeklődők számára idén is...