Címke: Befőzés

befőzés

Agrárhírek / Életmód

Lépésről lépésre: tartósítás nagy nyomású befőzőedényben

2024. szeptember 8.

Ha alacsony savtartalmú termést szeretne tartósítani, a nagy nyomású befőzőedényben erre is lehetőség van. Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket!

Agrárhírek / Életmód

Így tartósítsa a terményt befőzőedényben

2024. szeptember 5.

Szeretné a kertben megtermelt, friss terményt az elkövetkező hideg hónapokban is élvezni? Érdemes a vízfürdőben tartósítást kipróbálni.

Agrárhírek / Életmód

Vége a nyárnak, itt az ideje a befőzésnek és a „besütésnek”

2024. augusztus 29.

Azoknak, akik nem tudnak alapanyagokhoz jutni, jó alternatívát jelenthetnek az ökopiacok, ahol garantáltan vegyszermentes a kínálat.

Szakcikkek / Életmód

Higiéniai fortélyok a sikeres befőzésért

2024. augusztus 20.

Jön már a fákról a rengeteg gyümölcs, a kertben minden szüretelhető vagy szedhető, aktuális kérdés lett a befőzés, vagyis inkább a tartósítási eljárások sokasága.

Agrárhírek / Életmód

Befőzés természetes édesítőszerekkel – plusz recept

2024. június 14.

Léteznek olyan természetes édesítőszerek, amelyek a befőzéshez a cukor helyett használhatók, így a végeredmény sokkal egészségesebb.

Szakcikkek / Házikert

Véghajrá a befőzésben: ezeket még el lehet rakni télire

2023. október 4.

Nézzük most sorban, mely zöldségeket és gyümölcsöket lehet még ősszel befőzni és télire eltárolni!

Szakcikkek / Életmód

A 10 legfinomabb befőzésre és tartósításra alkalmas zöldségféle

2022. augusztus 20.

Fedezze fel a befőzésre és tartósításra leginkább alkalmas zöldségeket, hogy a szezonon kívül is bármikor élvezhesse az ízüket!

Szakcikkek / Házikert

Mi terem júliusban a kertben, és hogy tároljuk be a terményt télire?

2022. július 13.

A legtöbb konyhakertész ott szokott elbukni, hogy bár sokféle dolgot vetett tavasszal, nincs ötlete, hogy az egyszerre beáramló cukkini-, barack-, szilvamennyiséget, és más zöldséget, gyümölcsöt hogyan is tárolja be hatékonyan.

Agrárhírek / Zöldség-Gyümölcs

Üvegbe zárt gyümölcsök

2019. április 28.

A Quali-T Bt. a függőséget okozó lekvárokon túl bodzafeldolgozással is foglalkozik. Sőt, ez az, ami jelenleg a cég gazdálkodásának legerősebb pillérje. A biofeldolgozáson kívül ugyanis szinte a kezdetektől készítenek exportra bodzavirág szörpöt, melyet félkész termékként értékesítenek.