4℃ -4℃
február 22. Gerzson, Margit, Zétény

Címke: Blog

blog

A blog gyakorlatilag semmiféle formai vagy tartalmi megkötéssel nem rendelkező, hosszabb-rövidebb, döntően szöveges  bejegyzésekből álló weboldal. Az Agrofórum Online szakmai híreket tartalmazó Blog aloldalán olyan tematikus cikkeket talál az olvasó, melyek kimondottan egy-egy speciális szakterülettel foglalkoznak. A különböző kategóriákba sorolt bejegyzéseket rendszeresen, az adott területet jól ismerő szakemberek készítik szakportálunk számára.

Szakcikkek / Egyéb szakmai közlemények

Nyertem, de hogyan tovább? (I.rész)

2018. március 20.

Amennyire vártam 2016-ban a jóváhagyó határozatot, most 2018-ban azon gondolkozom, hogy megtudom-e valósítani.

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

Klasszikus lekváros linzer

2018. március 16.

Nagymamám minden családi összejövetelre sütött egy adag lekváros linzert.

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

Paprikás krumpli

2018. március 9.

A töltött káposzta és a lecsószezon közötti őrülten hosszú időt csak paprikás krumplival lehet kibírni.

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

Téli meggyleves

2018. március 2.

Ha valami hiányzik a tavaszi-nyári időszakból télen, akkor az a friss gyümölcs. A szuper gyorsan elkészíthető turmixok és a nyári gyümölcslevesek ilyenkor már nagyon jól tudnának esni.

Szakcikkek / Egyéb szakmai közlemények

Vigyázzunk rájuk!

2018. március 1.

Nagyon szeszélyes arcát mutatja február utolsó hete számunkra, hűen a nevéhez és történetéhez, a Viharsarok mindig tartogat meglepetéseket.

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

Pontyleves

2018. február 23.

Halászlevet mi általában csak nyáron eszünk, nálunk nem része a karácsonyi menünek, így ilyenkor, február-március környékén már kezd kialakulni a hiányérzet.

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

Csörögefánk

2018. február 16.

Az idei év felfedezése számomra a csörögefánk. Az első kísérlet óta már nem is tudom, hányszor készült, de egyértelmű favorit lett.

Szakcikkek / Egyéb szakmai közlemények

Karám blog - a bemutatkozás

2018. február 12.

A legnagyobb hazai közösségi oldalon Karám-hírek néven néhányan már találkozhattak az írásaimmal, gondolataimmal, most azonban ezen a felületen induló blogom kapcsán először szeretnék bemutatkozni, Kedves Olvasók.

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

Töltött dagadó

2018. február 9.

A mi családunkban ez A töltött hús, így, ebben a formában, ezzel a töltelékkel.