2021. szeptember 26.
Ha szíves vendéglátásra vágynak és asztal melletti ráérős beszélgetésekhez (is) tökéletesen illő bort keresnek, akkor jó szívvel ajánljuk a Heit Pincét Bihardiószegen.
2021. szeptember 25.
Gál Tiborral, a Gál Tibor Pincészet vezetőjével beszélgettünk.
2021. augusztus 23.
A tésztafogyasztás hazánk gasztrokultúrájában is meghatározó. A világban Olaszországban a legmagasabb az egy főre jutó száraztészta fogyasztás, Magyarország a 15. helyen van 7,1 kg/fővel.
2021. június 27.
A fermentálást konyhatechnológiailag úgy határozhatjuk meg, mint szerves anyagok mikroorganizmusok segítségével, kontrollált körülmények között történő bontása/erjesztése.
2021. június 11.
A Kunsági borvidéken, Varga Árpádnál jártunk a csodálatos Gedeon Birtokon.
2021. május 26.
Rendkívül sokféle arca van az ezerjónak, lehet a megszokott mellett pezsgők, vagy akár kései szüretelésű édes borok alapja is.
2021. május 22.
A Báró Harruckern Gyulai Pálinka Manufaktúra Kft.-ről, a termékeiről, névadójáról, a pálinkaszektor helyzetéről beszélgettünk Fabulya Attila okleveles pálinkabírálóval, a kóstolóház vezetőjével.
2021. május 1.
Van-e élet hús nélkül, vagyis létezik-e a hús nélküli töltött káposzta. Azt gondolom, nem árulok el titkot, ha azt mondom van. Lássunk néhány ínycsiklandozó receptet!
2021. április 24.
Ez alkalommal a Bükki borvidékre látogattunk, egészen pontosan Sándor Zsolt Organikus Szőlőbirtok és Pincészetébe.