2024. december 4.
A HETECH gabonaszárító család 6 sarkalatos tulajdonsággal rendelkezik, és a gázkiváltást ezek megtartásával fejlesztették.
2024. december 4.
A csokoládét kamrában vagy hűtőben célszerű tárolni? Szükséges hűteni? A csokoládékészítő szerint a hőmérséklet a minőséget befolyásolja.
2024. szeptember 25.
A kérdésre nem lehet egyszerű igennel vagy nemmel válaszolni, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) például kifejezett „tojásellenes”.
2024. július 30.
Az alapszabály az, hogy ne tegyük egymás mellé azokat a zöldségeket és gyümölcsöket, amelyek különböző érési tulajdonságokkal rendelkeznek.
2023. május 16.
A nordheimi székhelyű p2raumdesign olyan kirakatablakot fejlesztett ki, amelyet Németország-szerte több közvetlen forgalmazó által használt friss élelmiszerpultokhoz terveztek, és amely szükség esetén a pult testébe illeszthető. Az eladói személyzettel ellátott, teljes körű szolgáltatást nyújtó pult pillanatok alatt átalakítható önkiszolgáló hűtőpulttá.
2023. március 23.
Az energetikai problémák a mezőgazdaságban, élelmiszeriparban tevékenykedőknek is komoly kihívást jelentenek.
2023. január 21.
Bármennyire is kényelmes megoldás az élelmiszerek és ételek hűtőszekrényben történő tárolása, bizony ügyelnünk kell arra, hogy a megfelelő módon tároljuk a betevőt, és ne lépjük túl azt az időt, amin belül az étel még biztonságosan elfogyasztható. Lássuk, milyen ételeket és mennyi ideig ajánlott tárolni a hűtőszekrényben!
2021. augusztus 1.
A készülékek hatékony, fenntartható és környezetbarát hűtést biztosítanak köszönhetően a természetes hűtőközegnek, a CO₂-nek.
2021. március 27.
Az élelmiszer tartósításának a kialakulása egyidősnek tekinthető az emberiség történetével. Hagyományos értelemben véve az „ősi” tartósító eljárások közé sorolhatjuk a szárítást, az aszalást, a besűrítést, a füstölést, a sózást, a savanyítást, az erjesztést vagy akár a természetes hűtést is.