Címke: Mercedes

Mercedes

Szakcikkek / Gépészet

Permetező Unimog és öt felújított MB-Trac - Mercedes traktorszerelem Dunavecsén

2019. december 9.

Az elmúlt évtizedek egyik legkultikusabb márkáját jelentette és jelenti a Mercedes háromágú csillaga. Dunavecsén azonban nem személyautók viselik az emblémát, hanem mezőgazdasági gépek. Amikor ott jártunk, öt MB Trac és egy Unimog sorakozott fel Kiss László családi gazdaságának udvarán, hiszen egyetemista fiával már régóta imádja és gyűjti a német gyártmányú, univerzális erőgépeket.

Szakcikkek / Gépészet

Mercedes a földeken – ismét hódítana az Unimog

2019. augusztus 9.

Az UNIMOG története egészen az 1940-es évekig nyúlik vissza, s talán kevesen tudják, hogy kimondottan – a II. Világháborúban vesztes – Németország mezőgazdaságának talpra állítása volt a fő motiváció a jármű megalkotásakor.

Agrárhírek / Életmód

Mercedes-Benz V-osztály: a sikermodell még vonzóbb lett

2019. január 31.

A Mercedes-Benz V-osztály 2014-es premierje egy teljesen új tervezői szemléletről árulkodott a megjelenés, a minőségi összhatás és a biztonsági felszereltség terén. A koncepció áttörő sikerét igazolja, hogy a megjelenés óta 209 000 darab V-osztályt értékesítettek világszerte, 2018-ban pedig 64 000 eladott darabbal sikerült éves értékesítési rekordot beállítania a márkának. A 2018-as év más szempontból is sikeres volt, a Mercedes-Benz tudhatja ugyanis magáénak az egyik legfiatalabb vevőkört, illetve a stabil európai és amerikai jelenét után sikerrel vezették be a márkát az ázsiai piacokra is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy idén a Mercedes-Benz V-osztály Indiában is megjelenik majd. A most bemutatott frissítések új lendületet biztosítanak a sikermodell számára.

Agrárhírek / Életmód

Nappal szántóföld, este opera - Mercedes-Benz X-osztály

2018. április 3.

A terepjáró egyedülálló a piacon, hiszen a pickupok klasszikus tulajdonságait egyesíti a Mercedes dizájnelemeivel, kényelmével és biztonságával.

Agrárhírek / Gépinfo

Élő videóink az AGROmashEXPO második napjáról

2018. január 25.

Január 25-én az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítás második napján is több alkalommal jelentkeztünk élőben Facebook oldalunkon.

Szakcikkek / Gépészet

Bemutató: Mercedes-Benz X-osztály

2017. november 22.

Villányban mutatkozott be Magyarországon a Mercedes-Benz első pickup modellje, mellyel új szegmensbe lépett a német autógyártó.

Szakcikkek / Gépészet

Új nyergesvontatót mutatott be a mezőgazdaság számára a Mercedes

2017. június 26.

Az új Mercedes-Benz Arocs 2051 AK 4x4 az egyik legmodernebb nyergesvontató a mezőgazdaság számára.

Szakcikkek / Növénytermesztés

Repcebetakarítás – nyugodt döntéssel a nagyobb hozamért

2017. június 22.

A betakarítás mindig megmutatja az addig befektetett munka valódi értékét.

Agrárhírek / Növénytermesztés

Késői repcevetés – pontosan meddig?

2016. szeptember 26.

A hibridrepcék egyik nagy előnye a fajtákkal szemben, hogy megjelenésükkel lehetővé váltak a későbbi vagy kimondottan megkésett vetésidők.

Agrárhírek / Növénytermesztés

A repce betakarításán túl vagyunk, kezdődnek az idei vetések

2016. augusztus 24.

Mondogattuk, hogy az idei kedvező repcés év lesz, hogy elrontani lesz nehéz a repcét, de egy-két eredmény valóban meglepetést szerzett.