BOBCAT Bemutatónapok

BOBCAT Bemutatónapok

Agrofórum Online

A 2019-es Bobcat Bemutatónapokon több mint 700 ügyfél és kereskedő vett részt az EMEA-régió minden részéből, ahol a már meglévő termékpaletta az új fejlesztésekkel együtt került bemutatásra. Ez a meghívotti létszám az eddigi legtöbb a rendezvény történetében, akik azért jöttek, hogy megragadják a lehetőséget, hogy munkakörülmények között próbálhassák ki a Bobcat rakodók, minikotrógépek, teleszkópos rakodók és szerelékek teljes választékát.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Székely viccek, jó pálinkák, vadpástétom és talajvédelem - OMÉK 2022

2021. október 26. 17:07

Vidám összefoglaló az OMÉK-ról vadhússal, székely humorral, pálinkával és egy kis talajvédelemmel.

Permetezés a csányi gyümölcsültetvényben - Növényvédelem a cserebogarak és a tetűkolóniák ellen

06:35

Permetezés a csányi gyümölcsültetvényben - Növényvédelem a cserebogarak és a tetűkolóniák ellen

2019. május 15. 14:32

Simon Attila a Heves megyei Csány határában, Sasteleken mintegy 108 hektáron gazdálkodik. A terület nagyjából 90 százaléka gyümölcsültetvény, Cseresznyével, szilvával, dióval, almával és körtével foglalkozik a Mátra lábánál. A talajadottságok itt kiválóak, hiszen a hegység vulkanikus hordaléka rendkívül jó ízeket szavatol, így idén is finom cseresznyét takarítanak majd be a területről.

Drónos permetezés a gyakorlatban

2021. október 25. 10:49

A drónok szerepe a mezőgazdaságban ma már teljesen elismert, azonban a permetezésre való alkalmazásuk nem eléggé kiforrott és jogszabály sincs még mögötte. Ennek ellenére kísérleti célra több cég is használja a drónos permetezést. Az egyik ilyen nagy cég, a PlantaDrone ügyvezetőjét kérdeztük az eddigi tapasztalatairól.

Hardi Percek VIII - Hardi Navigator Classic permetezőgép

01:49

Hardi Percek VIII - Hardi Navigator Classic permetezőgép

2019. február 1. 06:23

A Hardi NAVIGATOR classic azoknak a termelőknek készült, akik számára a területméreteikből adódóan egy magasan felszerelt gép beszerzése csak túl hosszú idő után térülne meg, de permetezési minőségben nem szeretnének kompromisszumot. A classicon a jól bevált DELTA szórókeretet találjuk.

A csodák fűszereskertje: a Sudár Birtok

2021. június 24. 09:40

Virágzik a mocsári nőszirom a Győrújfalu határában csordogáló, békáktól hangos csatorna partján. Néhány méterrel arrébb egy mocsári teknős napozik, a csalánosban pedig nyüzsögnek a különböző rovarok, pókok. A fűszereskertben pedig már lila virágot hozott a metélőhagyma és a zsálya, de a kakukkfű is kidíszítette magát május utolsó napjaira. Idilli környezet, csodás nyugalom, és a természet tisztelete, szeretete árad itt minden egyes növényből, minden egyes rögből. A 6,5 hektáros Sudár Birtokon vagyunk ahol a bio fűszer- és gyógynövények termesztése mellett szemléletformálás és környezeti nevelés is zajlik.

Fóliasátras cseresznye - egy egyedülálló technológia előnyei Nagyrédén

05:02

Fóliasátras cseresznye - egy egyedülálló technológia előnyei Nagyrédén

2024. április 29. 09:40

Magyarországon a fóliasátras cseresznyetermesztés egyedülállónak tekinthető Nagyrédén - ugyanakkor a technológia számos előnnyel jár. Heves vármegyében Barabás Enikő férjével, Juhász Györggyel, Olaszországban gyűjtött inspirációik hatására fogtak bele ebbe az összetett termesztéstechnológiába - de a fáradság megéri...

A piliscsabai suttyók nyerték a mezőgépész versenyt Mezőfalván - Legyél te is mezőgépész!

02:34

A piliscsabai suttyók nyerték a mezőgépész versenyt Mezőfalván - Legyél te is mezőgépész!

2019. június 12. 07:35

Május 24-én, a NAK Szántóföldi Napokon rendezték meg a MEGFOSZ Legyél Te is mezőgépész országos szakmai bajnokságának egyik tavaszi fordulóját. 20 csapat, mintegy 100 versenyző közül az előválogatón legjobban szereplő négy gárda mutathatta meg tudását Mezőfalván. A piliscsabai Szakma gyöngyei, a jánoshalmai Szakembörök és a pápai Mezős 5-ös csapat előtt végül a szintén piliscsabai Suttyók nyerték meg a négy feladatból álló versenyt.

A permetezőgép felkészítése a sikeres vizsgára - Permetezőgépek kötelező műszaki vizsgája (II. rész)

2019. december 3. 19:29

Az árutermelésben használt növényvédelmi gépek műszaki felülvizsgálatára fontos a felkészülés, hiszen számos problémát már a hivatalos ellenőrzés előtt ki lehet javítani az eszközökön. Az Agrofórum videósorozatának második részében a sikeres vizsga előfeltételeit vesszük sorra.