vadászat

Agrárhírek / Agrárközélet

Könnyebben lehet jelentkezni az online ASP járványügyi képzésre

2019. április 9.

Hazánk afrikai sertéspestissel (ASP) fertőzött területein egyéni és társas vadászatot csak járványügyi képzést végzett, sikeres vizsgát tett és erről tanúsítvánnyal rendelkező vadászok folytathatnak.

Agrárhírek / Agrárközélet

Több tízezer látogató, közel háromszáz kiállító, rengeteg újdonság - Nagy sikerrel zárult az idei FeHoVa!

2019. február 11.

A február 7–10. között megrendezett FeHoVa ezúttal is a vadászok és horgászok hagyományos szezonnyitó rendezvénye volt, amelyre a legjelentősebb gyártók és forgalmazók hozták el újdonságaikat, fejlesztéseiket.

Agrárhírek / Életmód

Kapitális trófeák, vadászpuskák, terepjárók - Ilyen a magyar vadászok seregszemléje

2019. február 8.

Ünnepélyesen megnyitotta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Kárpát-medence legnagyobb fegyver-, horgász- és vadászkiállítását, a 26. FeHoVát csütörtökön, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Agrárhírek / Életmód

Februárban újra Budapesten gyűlnek össze az ország vadászai

2019. január 12.

Február 7. és 10. között a HUNGEXPO ad otthont a FeHoVa - Fegyver, Horgászat és Vadászat Nemzetközi Kiállításnak, amely ismét számos újdonsággal várja az érdeklődőket.

Agrárhírek / Bulvár

Nyakon lőtte társát egy vadász

2018. december 30.

A 43 éves Pavol csütörtökön egy barátjával ment vadászni, most azonban az életéért küzd a kórházban, miután lövés érte a nyakán. Részletek derültek ki a súlyos vadászbalesetről.

Agrárhírek / Agrárközélet

Kilőhetik a vaddisznókat a pécsi Mecsekoldalban

2018. augusztus 2.

A belterületi vadászatnál kilövési kvóta nincs, a lehető legtöbb vad elejtését tervezik. Az állatok már a vadászattal járó zavarással is helyváltoztatásra bírhatóak.

Agrárhírek / Bulvár

Bakonyi orvvadászokat fogtak el

2018. június 27.

Orvvadászat és lopás megalapozott gyanúja miatt, illetve ezek bűnsegédlete miatt indult eljárás a gyanúsítottak ellen, akiknek a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatásukat.

Agrárhírek / Bulvár

Kilőhetik a Miskolcon kószáló vaddisznókat

2018. május 30.

Miskolc erdős peremkerületeiben, de az egyetem és az avasi kilátó környékén is vaddisznók jelentek meg az elmúlt időszakban a kicsinyeikkel.

Agrárhírek / Bulvár

Lelőtte társát egy vadász, belehalt a sérülésekbe

2018. május 25.

Előállították a nyomozók azt a vadászaton résztvevő 44 éves férfit, aki csütörtökön este a fegyveréből leadott lövéssel eltalálta egyik társát,

Agrárhírek / Életmód

Hatalmas sikerrel zárt a régió legnagyobb vadászati kiállítása

2018. február 18.

A régió legjelentősebb vadászati, fegyver- és horgászrendezvényén 10 ország 310 kiállítójára csaknem 55 ezren voltak kíváncsiak.