Növénytermesztés
Fizetett tartalom
Növénytermesztés
Fizetett tartalom

Vidd el most, fizess később!

Vidd el most, fizess később!

VulcanAgro Kft.

Vulcan Hibrid 40 és Vulcan Hibrid 60 univerzális lombtrágyák.

Nehéz a pénzügyi helyzet, tápanyagot azonban adni kellene a növényeknek lombon keresztül is. Ezért két olyan komplex hatóanyag-tartalmú lombtrágyát javasolunk használni, amelyekre 10%-ot elég most kifizetni, a maradék 90% pedig ráér az aratás után.

Vulcan Hibrid 40

A Hibrid 40 lombtrágyák a Vulcan Power, a Vulcan Keserűsó (foszforsavas magnéziumoldatok, mikroelemekkel dúsítva) és a RapidN (nitrogénoldat) koncentrátumokból képzett keverékek. A Hibrid 40-ben túlsúlyban van a magnéziumoldat, de jelentős a nitrogén- és a szervesanyag-tartalma is.

Vulcan Hibrid 60

A Hibrid 60 lombtrágyában 50%-ban a RapidN (nitrogénoldat) található, de magnéziumot és szerves anyagot is tartalmaz. Elsősorban nitrogénlombtrágyázásra javasolt használni, amely nitrogénfelvételét segíti a benne levő magnézium, kén, a mikroelemek és a jelentős kálium is. A Hibrid lombtrágyákat 10–20 liter/ha dózisban kell kijuttatni, lehetőleg több alkalommal.

Aszályban is jól működnek

Sokéves tapasztalatok azt mutatják, hogy a Vulcan Power magas aminosav-, kálium-, vitamin- és nyomelemtartalma fokozza a növények aszálytűrését. A növény kevesebb vizet veszít, a kijuttatott tápanyagok sokkal jobban hasznosulnak. Nincs olyan szántóföldi, kertészeti növény, amely ne hálálná meg a Hibrid lombtrágyázást.

Vidd el most, fizess később!  

Mindkét lombtrágyára érvényes az akció, amelynek keretében a termék átvétele után elég 10%-ot kifizetni, és a maradékot az aratást és remélhetőleg a terményértékesítést követően. Mindenki tapasztalja, hogy nehéz a gazdasági helyzet, miközben a növényeknek tápanyagra lenne szükségük.

A termékek pontos árairól, az elérhető kiszerelésekről, valamint a szállítási feltételekről érdeklődjön a VulcanAgro Kft. területi képviselőinél, viszonteladóinknál.

www.vulcanagro.hu

Öntözés szaktanácsadás mellett vagy anélkül? Higgye el, a növényei megérzik a különbséget

2024. június 14. 15:10

A szélsőségesebbé váló klíma és a növekvő termésingadozások kiküszöbölésére egyre fontosabb a szakszerű, adatalapú, precíz öntözés.

Erre figyeljen a megfelelő repcehibrid kiválasztásánál!

2024. június 12. 15:10

A magyar gazdálkodóknak magas minőségű, versenyképes vetőmagtermékekre van szükségük, amelyek nagy hozampotenciállal és pergésellenállósággal rendelkeznek.

Időszerű a terménytárolók preventív védelme – így végezzük el

2024. június 12. 08:40

Hogy a szántóföldön megtermelt, értékesítésre szánt terményeket kellő időben és megfelelő minőségben értékesíteni lehessen, valamennyi ideig raktároznunk kell azokat.

No-till és cirok a talajregeneráció jegyében

2024. június 7. 14:40

A talaj regenerációját középpontba helyező mezőgazdasági gyakorlatok szerves elemei a talajforgatás elhagyása, a talaj takarása, takarónövények alkalmazása. Május elejére már számos kultúrát elvetettek a gazdálkodók, de a cirok direktvetését még volt lehetőségünk elkapni Uraiújfalu határában...

Szántóföldi növényvédelmi előrejelzés: itt az idő kihelyezni a szignalizációs eszközöket!

2022. augusztus 30. 11:36

A kikelt árpa- és búzanövényeken máris megjelentek a gabonaféléken szívogató levéltetvek.

Egyre élesebb a növényvédő szerek miatti uniós vita

2022. augusztus 23. 08:46

Az Európai Bizottság a bírálatok ellenére továbbra is a jelenleg használtnál lényegesen kevesebb növényvédőszer-használatát szorgalmazza a mezőgazdaságban.

Nagy István: hazánk élen jár vetőmag export tekintetében

2022. május 18. 11:36

Együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet kirgiz partnerével.

Azon múlik a siker, hogy kinek milyen csapata lesz

2023. május 8. 13:51

Czigány Tiborral beszélgettem a Zambiában töltött idő alatt összegyűlt tapasztalatairól és a Nufarmmal kapcsolatos fejlesztési tervekről, a cég jelenlegi piaci helyzetéről.