Ordódy Eszter

Agrofórum Online

A gazdálkodó kisfiúnak több mint egymillió követője van

2024. április 27. 10:10

Brazíliában él az a kisfiú, aki úgy vált influenszerré, hogy szülei bemutatják a közösségi médiában, óvodásként hogyan gazdálkodik.

Mihez kezdjünk a rebarbarával?

2024. április 27. 08:10

A rebarbara lekvár elkészítése pofonegyszerű. Savanykás ízeket kedvelőknek igazi ünnepi csemege lehet ez télen a megszokott édesebb befőttek és lekvárok mellett.

A legdrágább zöldség 1000 euróba kerül

2024. április 26. 14:10

A legdrágább zöldség ára elérheti az 1000 eurót. A komló hajtásának fejlődését ugyanis nem lehet szabályozni.

Gavilán: az első paradicsom, amely ellenáll a ToBRFV vírusnak

2024. április 26. 11:10

Ismerje meg a Gavilán paradicsomot, amit a betegség-ellenállósága biotermesztésre is alkalmassá tesz. Íze, állaga pedig kitűnő.

Papírzacskóba kell csomagolni a zöldséget Franciaországban

2024. április 26. 10:10

Az újrahasznosítás érdekében a zöldségekhez is papírcsomagolást használnak Franciaországban. A csomagolóanyagon kis ablakon át látszik a termék.

5 ok arra, hogy miért válasszuk a birsalmát a kertbe

2024. április 25. 14:10

A birsalma gyűmölcs nemcsak értékes és egészséges, hanem a fája a kertet is díszíti. Összesen öt okot sorakoztatunk fel mellette.

10 érdekesség a bazsarózsáról

2024. április 24. 14:10

A bazsarózsa vagy peónia hamarosan virágba borul, érdemes hát néhány érdekességet megtudni erről a csodás dísznövényről.

Penészes virágföld? Itt a megoldás

2024. április 23. 14:40

A megoldás egyszerűbb a földcserénél: őrölt fahéjat kell használni, amit finoman (akár egy kisebb spray segítségével) a növény köré, a termőföldre kell fújni /szórni.

Új üvegházi uborkafajtát mutattak be

2024. április 21. 10:10

A Blueray RZ elnevezésű uborkafajta a Rijk Zwaan új, saját nemesítésű terméke, amelyet kifejezetten a csúcstechnológiás üvegházas termesztési technológiát használó termelők számára fejlesztettek ki.

Qarry, az új elektromos áruszállító

2024. április 21. 08:10

A gyümölcsök és zöldségek szállítása egy étterembe vagy üzletbe a városközpontban gyakran elég körülményes, drága és nehézkes. Lorenzo Engelen és csapata kidolgozott egy praktikus megoldást: a Qarryt.