Kemendy Tradicionális Pezsgőműhely, ahol minden palack egyedi
2021. november 28. 05:36
A pezsgőműhelyben nem készülnek nagy tételek, sőt, nincs olyan palack, ami ne menne keresztül László kezén, amibe bele ne szagolt volna.
Csíz sajtműhely: sajtkészítés mesteri szinten
2021. november 27. 07:36
Kun Anita sajtmesterrel a Csíz sajtműhely tulajdonosával a termékeikről, minőségbeli követelményekről, a nemzetközi versenyekről, sőt még az "ellopott" sajtról is beszélgettünk.
Cifraszűrrel betakarva
2021. november 26. 08:36
A cifraszűrről fogok most mesélni. Nem teszek többet, mint közreadom, amit Bak Zoltán szűrkészítő mestertől, népi iparművésztől hallottam.
Tokaji sanzon
2021. november 22. 05:36
Rácz Erika borásszal, a SanzonTokaj tulajdonosával beszélgettünk.
Csuporka: a bolt, amely szemléletváltásra is tanít
2021. november 17. 05:36
Ez a cikk a csodálatos Csuporka nevű boltról magáról, és az egyik tulajdonosáról, Szekeresné Brigittáról szól.
A beszállítók felkutatása sem egyszerű feladat
2021. november 13. 05:36
Széles Zoltánnal, a Széles Húsüzem tulajdonosával a biotermékek forgalmazásának lehetséges buktatóiról, tapasztalatairól beszélgettünk, no meg arról, hogy miért van az, hogy osztrák biocsirke kerül a magyar asztalra.
Légli Géza: soha sem késő elkezdeni
2021. november 11. 07:36
Légli Gézával hivatásról, természetközeli szőlőművelésről és az ágazat helyzetéről beszélgettünk.
Biotojás-termelő céget választottak az Év Biogazdaságának
2021. november 4. 05:36
Az „Év Biogazdasága” címet nyerte el a Biolla Kft., mely a Farm Tojás Csoport egyik termelő vállalata.
A közösség által támogatott mezőgazdaság útján az év biogazdája
2021. november 1. 06:36
Pető Áron kertészmérnök, a Biokert Szigetmonostor zöldségközösség gazdálkodója lett az idei év biogazdája.
Akinek a borászat művészet, nem pedig varázslat
2021. október 25. 08:20
Lehet, hogy már a bölcsőben eldőlt, hogy Koch Pálma borász lesz, hiszen mióta emlékszik, érdekli ez a hivatás.