A görögdinnye is a rántott húst szereti

A görögdinnye is a rántott húst szereti

Agrofórum Online

„Minden élőlény, így a növények is egy táplálkozási folyamaton mennek keresztül, majdnem úgy, ahogy az ember. A rántotthús sültkrumplival teljesen jó, de a száraz kenyér vízzel már kevésbé. Ugyanilyen a tápanyag-bevitel a növényeknél: ha jó minőségűt juttatunk a számukra, akkor jó kondícióban lesznek, ha rossz minőségűt, akkor az tönkremegy, vagy nem produkál megfelelő hozamot”

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

A legújabb magyar kukoricahibridek Martonvásárról

2020. szeptember 18. 17:13

Zöldszáron érés, gyors vízleadás, kiemelkedő szárazságtűrés. Csak néhány tulajdonság, ami a Marton Genetics portfóliójának legújabb kukoricáit jellemzi. A 2020-as Bábolnai Gazdanapok alkalmával öt hibridet tekinthettek meg az érdeklődők, köztük a tavaly már megismert, középérésű csoportba tartozó Somodort, a FAO 500-as hibridként 15-16 tonnás hektáronkénti termést is hozó Illangot, valamint a korai szegmens egyik kiemelkedő tagját, a Dalamert.

Középpontban az aszálybiztosítás - Agrisk tanácsok

2018. május 28. 06:53

Sok a bizonytalanság az aszálybiztosítások kapcsán. Surmann Árpád, az Agrisk biztosítási szakértője válaszol a kérdésekre.

Új Fendt traktor

04:15

Új Fendt traktor

2014. augusztus 29. 09:30

Szarvasgomba célú erdőtelepítés

2019. december 12. 09:44

Termeszthető a szarvasgomba? Hogyan? Mennyi bevételt lehet ebből realizálni? Jelenleg pályázat is fut rá! Érdemes belefogni? Ezekről beszélgettünk a Szarvasgomba-termesztők Országos Egyesületének elnökével, Ulrich Józseffel, az első erre a célra telepített erdőben.

A legújabb és a legnépszerűbb Hardi permetezőgépek Mezőfalván

2022. június 29. 20:36

Gondoljon a jövőre, rendelje meg előre. Ez volt a Hardi egyik legfontosabb üzenete a 2022-es NAK Szántóföldi Napokon, hiszen az ismert piaci problémák, a háború miatt érdemes mielőbb leadni a permetezőgép-megrendeléseket. Csúszások ugyanis már most vannak a dán gyártónál is - elsősorban a beszállítói és nyersanyag-gondok miatt.

Väderstad innovációk V. - Kopóhegyek

2022. június 29. 20:00

A svéd Väderstad a mezőgéppiac egyik leginnovatívabb gyártója, munkásságát számos újítás, bejegyzett szabadalom fémjelzi. Videósorozatunkban a legfontosabb Väderstad innovációkat mutatjuk be, az ötödik részben a speciális kopóhegyek funkcióját ismerhetik meg a nézők.

Újdonságok almatermelőknek: permetezőgép és Modi klubfajta

2021. szeptember 3. 08:59

Egy új, a hagyományostól teljesen teljes integrációs termesztési rendszerbe szánt almafajtát, a Modit, valamint két új gépcsaládot mutatott be a KITE Zrt. augusztus eleji szakmai rendezvényén. Poór Miklós modern, nyírségi ültetvényében az ID David eszközzei mellett az innovatív, magas minőségű, spanyol Mañez y Lozano permetezőgépeket ismerhették meg az érdeklődők.