A hereford húsmarha-fajta előnyei

A hereford húsmarha-fajta előnyei

Agrofórum Online

Megéri hereford húsmarhát tartani, hiszen az Egyesület Királyságbéli Herefordshire grófságban kitenyésztett fajta számos jó tulajdonsággal rendelkezik, ami rendkívül kedvező a kis és a nagygazdaságok számára is. De mi a legfőbb előnye a fajtának a többi húsmarhával szemben?

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Bevezetés a bio palántanevelésbe - Bolvári Biokertészet

2021. június 3. 21:06

A hűvös tavasz ellenére is szépen növekedtek a palánták Bolvári Csaba zsámboki biogazdaságában. Nem véletlen, hiszen a termelő az évek során rendkívül sok tapasztalatra és tudásra tett szert, amikkel tökéletesíteni tudta palántanevelési technológiáját.

KITE: 50 éve az agrárium szolgálatában

2:47

KITE: 50 éve az agrárium szolgálatában

2023. szeptember 23. 08:31

A KITE Zrt. idén ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját. A jubileumi évad alkalmából az ország összes telephelyén a vállalat helyi képviselői időkapszulákat helyeztek el, melyek kifejezetten a jövő KITE dolgozóinak címzett üzeneteket tartalmaznak. Az eseményt a vállalat nádudvari központjában élő közvetítéssel is figyelemmel kísérhették.

"A sávművelő a mi ekénk" – Sávos talajművelés a zöldellő takarónövényben

2022. december 21. 18:26

Sávművelő dolgozik egy takarónövény-keverékkel dúsan benőtt táblán Csákvár és Vértesboglár között, Cvikli Balázs területén.

Kitüntetett szójafajta a Pannon régióból - Karintia Kft. az AGROmashEXPO-n

03:46

Kitüntetett szójafajta a Pannon régióból - Karintia Kft. az AGROmashEXPO-n

2019. február 8. 07:58

Komoly sikert könyvelhetett el a 2019-es AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon a vasvári székhelyű Karintia Kft., a rendezvény termékversenyén ugyanis két díjat is bezsebelhettek. Logisztika kategóriában a pannon régióra nemesített szójafajtájuk, az Angelica érdemelt ki a Nemzetközi Termékfejlesztési díjat.

Väderstad innovációk X. - SeedEye precíziós rendszer

2023. január 14. 18:28

A Väderstad SeedEye egy precíziós magszámláló rendszer, amely elnyerte a Machine of the Year 2016 díjat.

Väderstad innovációk XI. - Powershoot magtovábbítási rendszer

2023. január 23. 14:54

A Väderstad innovációkat bemutató videósorozatunk következő részében a Powershoot magtovábbítási rendszert mutatja be Kovács Gábor, területi képviselő.

A magyar gazda nem a táj ellensége - kompromisszum szükséges a helyes vízgazdálkodáshoz

2023. január 11. 09:38

A 2022-es aszályos nyár bebizonyította, hogy gyors cselekvésre van szükség, ha az eddig megszokott életformánkat szeretnénk megtartani, és ennek egyik legfontosabb része, hogy szakmai alapon a vizet vissza kell engedni a tájba. Ezt Szolláth Tibor, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara alelnöke fejtette ki a Tiszatáj Közalapítvány novemberi, vízgazdálkodással foglalkozó konferenciáján, amit jelentős érdeklődés mellett a kesznyéteni Szamárháti látogatóközpontban rendeztek meg.