Kitüntetett szójafajta a Pannon régióból – Karintia Kft. az AGROmashEXPO-n

Kitüntetett szójafajta a Pannon régióból – Karintia Kft. az AGROmashEXPO-n

Agrofórum Online

Komoly sikert könyvelhetett el a 2019-es AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon a vasvári székhelyű Karintia Kft., a rendezvény termékversenyén ugyanis két díjat is bezsebelhettek. Logisztika kategóriában a pannon régióra nemesített szójafajtájuk, az Angelica érdemelt ki a Nemzetközi Termékfejlesztési díjat.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Hardi Percek XVI. - Sebessegkalibráció

2021. március 7. 08:57

Megmutatjuk, hogyan kell elvégezni a pontos sebességkalibrációt Hardi permetezőgépeken.

A HARDI fejlesztői nem unatkoztak az elmúlt években

03:14

A HARDI fejlesztői nem unatkoztak az elmúlt években

2023. november 30. 13:10

A permetezéstechnológia sokakban összefonódott a Hardi nevével, és az idei, Hannoverben megrendezett nemzetközi Agritechnica kiállításon is találkozhattunk a vállalat gépeivel, valamint technológiai megközelítéseivel. A legutóbbi világkiállítás óta sem unatkoztak a Hardi fejlesztői, sok újdonsággal keszültek...

Traktor kellene? A minőség nem lehet kérdés!

2020. december 21. 09:10

A Két-KATA Kft. új telephely átadó ünnepségének megvalósítását lehetetlenné tette a COVID-19 vírus. Ennek ellenére nem estek kétségbe, kitaláltak egy megoldást, amivel minden érdeklődőhöz eljuthatnak: egy online, telephely átadó videósorozatot.

Lisztharmat fertőzés őszi árpában, védekezési javaslatokkal - Agrofórum növenyvédelmi kisokos

03:40

Lisztharmat fertőzés őszi árpában, védekezési javaslatokkal - Agrofórum növenyvédelmi kisokos

2019. július 18. 10:45

Mit kell tudni a lisztharmat gombabetegségről őszi árpában? Hogyan lehet megelőzni a lisztharmat fertőzést? Védekezés és a lisztharmat jellemzői. Agrofórum növényvédelmi kisokos Békési Pállal.

Talajművelés Versatile traktorral és Kerner hibridkultivátorral Kertán

2018. augusztus 6. 13:44

Július utolsó napján tartott szántóföldi bemutatót a Veszprém megyei Kertán a Vektor-Holding Kft. A középpontban ezúttal a számos talajmunkát elvégző Kerner Corona hibridkultivátor állt, amit egy Versatile 335 nagyteljesítményű nehézuniverzális traktor vontatott.

Mi lesz a hazai zöldségtermesztéssel?

2020. június 9. 17:11

A csökkenő növényvédő szer paletta, az egyre nagyobb munkaerőhiány, a növekvő előállítási árak miatt eddig is többen feladták már a termesztés ezen formáját. Idén a fagyos, szeles tavasz, valamint a berobbanó COVID-járvány még több termelőt bizonytalanított el. Vajon van még jövő ebben az ágazatban? Merre kell a termelőknek és a termékfejlesztőknek, szaktanácsadóknak venni az irányt, hogy fent tudjanak maradni? Hegedűs Richárddal beszélgettem erről, aki a Seedplus Kft. termékfejlesztő szaktanácsadójaként sok zöldségtermesztő gazdaságot látogat rendszeresen, s mivel maga is gazdálkodik, minden oldalról rálát a szegmenset érintő aktualitásokra.