Hardi Percek IV. rész – TurboFiller vegyszer-bekeverő rendszer

Hardi Percek IV. rész – TurboFiller vegyszer-bekeverő rendszer

Agrofórum Online

A HARDI TurboFiller vegyszerbekeverő segítségével könnyen és gyorsan keverhető be a permetté, ezáltal a gépkezelő a legnagyobb biztonságot élvezi a veszélyes anyagokkal végzett művelet közben. A vegyszerbekeverőben található tartálymosó pedig lehetőséget nyújt a göngyölegek gyors, hatékony tisztítására és a növényvédő szerek minden cseppjének hasznosítására.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Hatékony gyomirtás a jászdózsai kalászosokban

2020. május 28. 18:07

A magasból és egészen közelről is szép képet mutat a Jászdózsa határában kísérleti céllal elvetett kalászos tábla. A 20 hektáron gyümölcstermesztéssel, 2500 hektáron pedig változatos vetésszerkezet mellett szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozó Gyenes Mezőgazdasági Zrt.-nél a Saaten-Union fajtakísérletét az FMC gyomirtó- és gombaölő technológiájával kombinálják az idei szezonban - méghozzá igen jó eredmények mellett. Nem véletlen, hogy a késztményeket nemcsak egy-egy parcellán alkalmazzák a technológiában.

Nyeremény Dekalb vetőmag a tarnaörsi családi gazdálkodóknak

2020. március 7. 12:09

Az Agrofórum parnereink segítségével 2019-ben is előfizetői és regisztrációs nyereményjátékot indított, a díjazottjaink listáját már ősszel közzé tettük. A Dekalb által felajánlott 10-10 hektárra elegendő repce- és kukorica vetőmagot jelképesen Szikszai Zoltánné tarnaörsi családi gazdálkodónak adtuk át, aki a térségben rendkívül száraz körülmények között mintegy 200 hektáron termel.

Gabonafélék őszi gyomirtásának indokai - Sipos gazda gyakorlata alapján

2021. március 22. 17:51

A megváltozott klimatikus tényezők a gyomosodási tendenciákat és ezzel együtt a gazdálkodási A megváltozott klimatikus tényezők a gyomosodási tendenciákat és ezzel együtt a gazdálkodási szokásainkat is folyamatosan formálják. Egyre elterjedtebb az őszi vetésű gabonák őszi gyomirtása. S hogy erre miért van szükség? Sipos gazda elmondta, milyen körülmények indokolhatják ezt a kezelést.

A hereford húsmarha-fajta előnyei

2020. március 31. 11:17

Megéri hereford húsmarhát tartani, hiszen az Egyesület Királyságbéli Herefordshire grófságban kitenyésztett fajta számos jó tulajdonsággal rendelkezik, ami rendkívül kedvező a kis és a nagygazdaságok számára is. De mi a legfőbb előnye a fajtának a többi húsmarhával szemben?

"Vennem kell egy másik pótkocsit" - KWS újdonságok testközelből (Székely)

02:22

"Vennem kell egy másik pótkocsit" - KWS újdonságok testközelből (Székely)

2019. október 2. 08:32

Sebők László Szabolcsban, Székely térségében gazdálkodik mintegy 200 hektáron, aminek kétharmadán kukoricát termeszt.

Baranyai kistermelők egyedi készítményei a Szentlőrinci Gazdanapokon - Chilion, Figura, Kapucinus

05:41

Baranyai kistermelők egyedi készítményei a Szentlőrinci Gazdanapokon - Chilion, Figura, Kapucinus

2019. augusztus 26. 05:34

Traktorok, mezőgazdasági munkagépek, sok látogató, és a Szentlőrinci Gazdanapok elengedhetetlen hozzávalói, a helyi, térségi termékek. Ahogy az már megszokott, a Baranya megyei agrárkiállítás ezúttal is nagy teret adott a környék termelői számára, például az éppen szentlőrinci Chilion-nak, amely hét éve, még a nagy hazai "chilibumm" előtt kezdte meg a működését.

Növényvédelmi évértékelés Dr. Aponyi Lajossal – 1. rész

2021. február 12. 11:09

Dr. Aponyi Lajos, a Növényorvosi Kamara főtitkáraként évek óta foglalkozik növényvédelmi előrejelzéssel. Vele beszélgettem az időjárásról, a növényvédő szer kivonásokról és a 2020-ban előfordult növényvédelmi kihívásokról. Az első részben az évet növénytermesztési szempontból értékeltük és végigvettük a komolyabb házikerti kártevőket.