Hova tűnt a búza? – Agrofórum határszemle Sipos gazdával

Hova tűnt a búza? – Agrofórum határszemle Sipos gazdával

Agrofórum Online

Sipos gazda az Agrofórum határszemle videórovatában annak járt utána, hogy hova tűnt a búza egy nagy kiterjedésű táblán.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Magas terméspotenciál, rendkívüli stabilitás repcében

2020. május 28. 10:07

Április végén sárgába borult a Vas megyei Bozzai határa, a repce fajtasorokat már messziről látni lehetett. Ebben kaptak helyet a KWS Magyarország Kft. legnépszerűbb, és legújabb hibridjei - többek között a Cristiano és Feliciano KWS. A bozzai termelőnél a Triangle után nagyüzemi szinten, jelentős területen a korábbi kedvenc Hybrirockkal, valamint az elmúlt évek egyik legkiválóbb repcéjével, az Umberto KWS-szel lehet találkozni. Az új hibrideket azonban folyamatosan próbára teszik, amit a fajtasor is bizonyít. Itt mutatta meg meggyőző előnyeit az Umberto KWS is néhány éve.

Hardi Percek XVI. - Sebessegkalibráció

2021. március 7. 08:57

Megmutatjuk, hogyan kell elvégezni a pontos sebességkalibrációt Hardi permetezőgépeken.

4 dolog, amit még nem tudtál a Lemken Juwel ekékről - II. rész

2021. július 20. 08:01

Fontos információk a Lemken Juwel 10 ekékről, amikről lehet, hogy még nem is hallottál. Nézd meg videónkat, és válassz belátásod szerint.

Rekordot döntött a madármérgezés

2021. szeptember 28. 03:58

Gyönyörű az őszi táj a Pest megyei Tura határában. Nagy erőkkel folynak a mezőgazdasági munkák, a rétek virágba borultak. A helyi ökoszisztémát azonban elképesztő mértékű kár érte az elmúlt hetekben.

Csak pár nap maradt a nitrátjelentésre!

2020. március 25. 11:49

Idén is eljött a nitrátérzékeny területen gazdálkodóknak, valamint az állattartóknak a nitrát adatszolgáltatás időszaka.

Drónok, gépek és kalászos gabonák - Karintia Jamboree Rábahídvégen

04:12

Drónok, gépek és kalászos gabonák - Karintia Jamboree Rábahídvégen

2019. július 2. 10:18

Rendkívül sikeres, sok termelőt megmozgató Jamboreet tartott a Karintia Kft. Rábahídvégen június elején. A kalászosokra összpontosító szakmai rendezvényen a vasvári székhelyű cég legújabb fajtáival is megismerkedhettek a gazdálkodók.

KWS új generációs kukoricahibridek 2019-ben! (Baranyi Attila gazdálkodó, Hobol)

2018. október 8. 06:16

A KWS Magyarország Kft. a 2019-es szezonra három új kukoricahibridet mutat be a magyar gazdálkodóknak. A KWS Smaragd, a KWS Kasmír és KWS Durango a KWS Kukorica Teszt Akadémia program részeként 2018-ban többek között a Baranya megyei Hobol térségében is bizonyíthatott.