Mire jó a kén? – Tápanyag, növényvedő szer és vadriasztó

Mire jó a kén? – Tápanyag, növényvedő szer és vadriasztó

Agrofórum Online

A kén az egyik legfontosabb mezoelem, amit sokáig mostohagyerekként kezelt a magyar agrárium. A Vulcan Agro azonban olyan formáit ajánlja a termelőknek, amikkel nemcsak tápanyagot tudnak bevinni a növényekbe, hanem az számos más módon is hasznosul - legyen szó például növényvédelmi megoldásokról.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Hardi Percek XIX. - Hidraulikus nyomtáv-állítás

2022. május 14. 19:30

A FloatRide rugózással rendelkező ALPHA evo EcoDrive felszerelhető hidraulikus nyomtávállítási funkcióval is. Az ilyen híd esetében a nyomtáv 180–280 cm tartományban állítható (a gumiabroncsmérettől függően).

Új sulitraktor és pótkocsi a jövő agrárszakembereinek

2021. január 19. 16:44

Január 11-én délelőtt azonban egy nyerges vontató érkezett a piliscsabai intézményhez, ami egy, a néhány hónappal ezelőtt átadott Steyr traktorokhoz csatlakoztatható kéttengelyes Pronar pótkocsit hozta a gyakorlati oktatás színvonalának emelése érdekében.

Agrofórum metszésiskola - Őszibarack kompakt váza fenntartó metszés

09:48

Agrofórum metszésiskola - Őszibarack kompakt váza fenntartó metszés

2019. március 19. 09:02

Hogyan kell megmetszeni tavasszal az őszibarack fát, hogy bő termésünk legyen? Az Agrofórum metszésiskolája hasznos tippeket ad dr. Szalay László közreműködésével. Az őszibarack kompakt váza formájának fenntartó metszése szakszerűen.

Rendképzés nagy hatékonysággal és kiemelkedő takarmánytisztasággal: ELHO

2024. április 26. 17:10

A közel hat évtizede, 1967-ben alapított finn ELHO a szálastakarmány-betakarító gépek specialistája. Magyarországon is egyre népszerűbbek a termékei, a közelmúltban az egyik rendképzőjüket lestük meg munka közben Kelet-Magyarországon.

Hektikus gabonaárak, nehéz tavasz, kedvező betakarítás - Gabonaágazati évértékelő 2019

2020. január 30. 15:06

Mozgalmas és rendkívül szélsőséges volt a 2019-es esztendő a gabonatermesztés szempontjából, ami egy aszályos évkezdettel indult, azt követően, hogy a vetőmagokat is szinte a porba lehetett csak kijuttatni 2018 őszén.