A táplákozás és ezen keresztül az egészség szervesen összefügg a mezőgazdasági termelés, az előállított termékek minőségével. Szerencsére egyre többet hangoztatott téma a talajélet állapotának, a talajegészségnek a növényekre, és közvetett módon a fogyasztókra gyakorolt hatása.
A táplákozás és ezen keresztül az egészség szervesen összefügg a mezőgazdasági termelés, az előállított termékek minőségével. Szerencsére egyre többet hangoztatott téma a talajélet állapotának, a talajegészségnek a növényekre, és közvetett módon a fogyasztókra gyakorolt hatása. Az idei, Jakabszálláson megrendezett 8. Talajélet Konferencia és Szakkiállítás alkalmával az EGY-EGÉSZSÉG szemlélet köré fonták a szervezők a talaj-mezőgazdaság-egészséges élelmiszer hármasát. Itt ismerkedett meg az Agrofórum Pintér Noémivel is, aki a táplálkozás oldaláról közelíti meg a mezőgazdasági termelést, mint az egészség megőrzésének lehetőségét, pontosabban fogalmazva – alapját.