COVID-Agrár

Az Austro Diesel továbbra is változatlanul dolgozik!

Austro Diesel

Az Austro Diesel tájékoztatja a gazdálkodókat, hogy a Massey Ferguson alkatrész-ellátás és a gépek kiszállítása a vírushelyzet ellenére is fennakadás nélkül működik.

Tisztelt Massey Ferguson érdeklődő!

A kialakult vírushelyzetre való tekintettel elképzelhető, hogy Önnek is korlátoznia kellett mozgását és tavaszi munkáit. Az Austro Diesel azonban továbbra is változatlanul rendelkezésére áll! Az MF alkatrész-ellátás és a gépek kiszállítása is fennakadás nélkül működik.

Természetesen mi is megtesszük azonban a szükséges óvintézkedéseket, amik a Koronavírus terjedését gátolják, így saját munkatársaink egészségét is védve. A személyes kapcsolatokat a minimálisra csökkentjük. Ezért kérjük, hogy a személyes látogatásokat vagy alkatrész-átvételt az Austro Diesel-nél legyenek szívesek a vírus idejére mellőzni. Kérjük, a szükséges alkatrészt helyi MF kereskedőjénél rendelje meg, a szállítási idők nem változnak ettől!

Az Austro Diesel ügyeleti telefonszámot fenntart a vírusidőszak idejére is és természetesen kollégáink e-mailben is azonnal válaszolnak. A www.masseyferguson.hu oldalon minden kolléga nevét és elérhetőségét megtalálja.

Ezúton szeretnénk minden Gazdálkodónak köszönetet mondani, hogy a kialakult helyzetben továbbra is biztosítják a lakosság számára az egészséges és megfelelő mennyiségű ételt és alapanyagokat! KÖSZÖNJÜK!

Biztosak vagyunk benne, hogy fegyelmezett magatartással túlesünk a vírushelyzeten és hamarosan már a jövőbe tekinthetünk.

Önnek és Családjának is egészséges elkövetkező heteket kívánunk!

Az Austro Diesel csapata

 

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

A rágcsálnivalókat és a macskaeledeleket keresik a koronavírus miatt a britek

2022. február 14. 07:03

A teljes brit kiskereskedelmi szektorra vonatkozó felmérések azt mutatták, hogy a fogyasztói kiadások megemelkedtek.

A koronavírus veszélyezteti a sertéstartó cégeket

2022. január 25. 08:17

Az ágazat számos szereplője szerint sok állattenyésztő gazdaságra nehezedik nyomás a koronavírus miatt kialakult helyzetben késedelmesen folyósított segély miatt Németországban.

A koronavírus állíthatja meg a szarvasmarha-árak szárnyalását

2022. január 2. 05:36

Az új koronavírus-változat miatti szigorúbb követelmények és korlátozások végső soron további árnyomást is eredményezhetnek.

Rekordszinten a teafogyasztás a koronavírus miatt

2021. október 29. 05:47

Különösen a gyógyteák és a gyümölcsteák örvendnek egyre nagyobb népszerűségnek, és négy százalékos értékesítési növekedést értek el.

Elég rossz negyedévet zárt az AGCO

2020. február 9. 08:38

A 2019. december 31-én zárult három hónapos időszakban 89,6 millió dolláros veszteséget termelt az AGCO, amely termékeit öt márkanéven hozza forgalomba, ezek a Challenger, a Fendt, a GSI, a Massey Ferguson és a Valtra.

Next Edition csomag a Massey Fergusontól az Agritechnica 2019 kiállításon

2019. október 29. 09:33

A Massey Ferguson a legnépszerűbb traktoraiból összeállított négy darabos csomagot fog bemutatni a kiállításon.

Idén is Agrokerti Party az Agroker Holdinggal

2018. június 29. 08:44

A gyümölcsültetvények gépesítésével és tápanyagpótlásuk technológiai újdonságaival ismerkedhetnek meg a gazdálkodók Fehérgyarmaton.

Videó a jövő és a jelen legjobb traktorairól - Robottraktorok és drónok Hannoverből

2019. november 26. 17:41

Az Agritechnica alatt a látvány- és márkakavalkádban egyértelműen kiemelkedtek az olyan gépek, amelyek a erőteljes mezőgazdaság átalakulását vetítették előre.

Gépészet Videó