COVID-Agrár
COVID-Agrár

BASF: A mezőgazdaság a legfontosabb hivatás

BASF: A mezőgazdaság a legfontosabb hivatás

BASF Hungária Kft.

A gazdálkodás a biztonságos élelmiszer-ellátás kulcsa. A mezőgazdaság a legfontosabb hivatás a világon – főként mostanában.

Tisztelt Partnerünk!

Példa nélküli kihívások idejét éljük most. Miközben mind azon vagyunk, hogy alkalmazkodni tudjunk a jelen helyzethez, egyértelműen látszik, hogy a koronavírus-járvány mindannyiunk életére komoly hatással lesz.

A gazdálkodás jövőjét firtató heves vitákról áthelyeződött a hangsúly arra a valós szükségletre, hogy az egészséges élelmiszerek biztonságos ellátása legyen a társadalom egyik legfontosabb feladata. Ennek pedig Ön épp a középpontjában áll! Ön nem teheti meg, hogy egyszerűen otthon marad, hiszen ki kell mennie és el kell a munkát végeznie ahhoz, hogy a boltok polcaira élelmiszerek kerülhessenek.

Az Ön partnereként, de még fogyasztóként is köszönetet mondunk ezért! Azért, hogy ezekben a válságos időkben is megbízható élelmiszer-előállítással tud biztonságot teremteni. Azért, hogy még a váratlan erőpróba ellenére is nap mint nap megtesz mindent. Most még inkább igaz, hogy a mezőgazdaság a legfontosabb hivatás a világon.

Rendkívül fontos most, hogy figyelemmel tudjuk kísérni a szántóföldek állapotát és kihasználjuk a közelgő kezelésekhez optimális időablakot is. Mi a magunk részéről úgy szeretnénk Önt ebben segíteni, hogy a 2020-as idényben ingyenesen biztosítjuk a xarvioTM Field Manager-t. Az eszköz abban hivatott Önt támogatni, hogy sikeresen tudja kezelni a tábláin felmerülő kockázatokat és így biztosítsa a hatékony növénytermesztést. Szaktanácsadójának is lehetővé teszi (az Ön engedélye függvényében), hogy akár távolról, digitális hozzáféréssel figyelhesse az Ön földjeit és Önnel együtt tervezhesse meg javaslatait. Örömmel vesszük, ha minden további kötelezettség nélkül Ön is használja ezt a digitális eszközt!

Biztosíthatjuk Önöket, hogy a tavaszi felhasználású termékeink ellátása zavartalan, kereskedőink megnövekedett igényét folyamatosan ki tudjuk szolgálni. Kereskedőinknél továbbra is a megszokott mennyiségben elérhetőek kiemelt termékeink: Biathlon® 4D, Caramba® Turbo, Dagonis®, Fendona®, Focus® Ultra, Jumbo® Ultra csomag, Jumbo® – Stomp® csomag, Limus®, Osiris®, Pictor®, Priaxor®, Pulsar® 40 SL, Pulsar® Plus, Rafting® Pack, Sercadis®, Tango® Star.

Telefonos egyeztetést követően tanácsadóink természetesen közvetlenül is a rendelkezésére állnak. Főként mostanában – szükség esetén – bármikor elérhetők vagyunk.

Bízunk abban, hogy együttműködésünket hamarosan személyesen is folytathatjuk!

Őszinte tisztelettel,

Roberto Salmito
Agrodivízió vezető
BASF Hungária Kft.

 

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

A világjárvány hozzájárult a mezőgazdaság kifehérítéséhez

2022. május 10. 14:52

A COVID-19 miatt sokan végre „józanul” döntöttek és hivatalos formában kérik fizetségüket, a gazdasági adatok és a munkavállalói tapasztalatok legalább is ezt sugallják.

A rágcsálnivalókat és a macskaeledeleket keresik a koronavírus miatt a britek

2022. február 14. 07:03

A teljes brit kiskereskedelmi szektorra vonatkozó felmérések azt mutatták, hogy a fogyasztói kiadások megemelkedtek.

A koronavírus veszélyezteti a sertéstartó cégeket

2022. január 25. 08:17

Az ágazat számos szereplője szerint sok állattenyésztő gazdaságra nehezedik nyomás a koronavírus miatt kialakult helyzetben késedelmesen folyósított segély miatt Németországban.

A koronavírus állíthatja meg a szarvasmarha-árak szárnyalását

2022. január 2. 05:36

Az új koronavírus-változat miatti szigorúbb követelmények és korlátozások végső soron további árnyomást is eredményezhetnek.

Biogazdálkodók számára fejlesztettek ki „illatos” növényvédelmi megoldást

2023. november 13. 17:10

Biogazdálkodók számára fejlesztett uniós támogatással kártevő rovarokkal szemben alkalmazható növényvédelmi megoldást a szegedi Chili Produkt Kft. - tájékoztatta a vállalkozás az MTI-t.

Kockázatok és nehézségek a repce tavaszi klórpirifoszos kezelésének időzítésében

2019. február 26. 09:44

Az őszi káposztarepce tavaszi növényvédő szeres kezelései során gyakran használunk olyan rovarölő szert, ami a méhekre mérsékelten, vagy éppen kifejezetten veszélyes. Ezeknek a készítményeknek az engedélyokirata a kijuttatás legutolsó időpontját is meghatározza.

Kezdődik a növényvédelmi szezon a szántókon, gyümölcsösökben

2018. március 23. 07:13

Kell még jó néhány nap, hogy bármiféle talajmunkát lehessen végezni a határban.

Agrárkamara: a növényvédő szerek racionális használatára szükség van

2020. november 21. 08:39

A növényi gyógyszerek okszerű és szakszerű használata nélkül jelentős termésveszteségek lennének, a megtermelt élelmiszer mennyisége drasztikusan csökkenne, az élelmiszerek drágulnának.