Görög-Henézi Ágnes

Agrofórum Online

Palackba zárt marketing: amikor a bor külseje dönt helyettünk

2025. október 19. 14:10

Forma, szín, címke, kupak: a borospalack minden részlete üzen a vásárlónak. De vajon mennyire hagyjuk magunkat befolyásolni?

Milyen virág nyílik 2500 méteren és a kertben is?

2025. október 19. 08:10

Ez az alpesi különlegesség legendák és nemzetek szimbóluma – de akár saját sziklakertünkben is nevelhetjük sikerrel.

Tökéletes birsalmasajt házilag – lépésről lépésre

2025. október 19. 07:10

Bemutatjuk, hogyan készíthető autentikus birsalmasajt – a legjobb arányokkal, praktikákkal és tárolási tippekkel.

Kökörcsin a kertben – egyszerű gondozás

2025. október 18. 11:10

Napos hely, laza talaj és kevés gondoskodás – ennyi kell ahhoz, hogy a kökörcsin a tavasz legszebb virága legyen.

Sütni vagy díszíteni? – A tökfélék őszi kavalkádja

2025. október 18. 07:10

Az ősz igazi sztárjai a tökök – de nem mindegy, melyik kerül a sütőbe és melyik a teraszra. Segítünk eligazodni a fajták között!

Casuarina – a nitrogént megkötő trópusi fa

2025. október 17. 14:10

A Casuarina nemcsak árnyékot ad: gyökerei nitrogént juttatnak a talajba, serkentve más növények növekedését.

Így locsoljuk ősszel a kaktuszt – ha életben akarjuk tartani

2025. október 17. 08:10

Ősszel a kaktuszok vízigénye drasztikusan megváltozik. A túlöntözés ilyenkor halálos hiba lehet – mutatjuk, hogyan kerülhetjük el.

Lehet-e nyersen enni a birset? Itt a válasz!

2025. október 16. 14:10

Fanyar, de értékes: a birs nyersen is ehető, ha tudjuk, mikor és hogyan érdemes megkóstolni.

Túlburjánzott ecetfa? Így fékezzük meg!

2025. október 16. 11:10

Az ecetfa díszes, de agresszív növény. A metszés nemcsak esztétikai, hanem védekezési kérdés is. Nézzük, mikor és mivel érdemes hozzálátni!

Téli álom előtt: hogyan segíthetjük a denevéreket?

2025. október 15. 14:10

Barlangok, pincék, odvas fák – így küzdenek a denevérek a téllel, és így segíthetjük őket túlélni.