Görög-Henézi Ágnes

Agrofórum Online

Egész évben birs: három tipp a tartósításhoz

2025. január 27. 09:10

Az éretlen birsalma optimális körülmények között (0-2 °C) akár 3 hónapig is eltartható.

Dubaji csokoládé: a trend árnyoldalai

2025. január 26. 08:10

Az eredeti dubaji csokoládéban található pisztáciák Törökországból és Iránból származnak, ezek a világ legnagyobb termelői az USA után.

Kerti világítás: tippek a madarak és rovarok védelmére

2025. január 25. 14:10

A madarak és rovarok természetes nappali-éjszakai ritmusa komolyan sérülhet a mesterséges fény miatt.

A kerti zsázsa termesztése: útmutató kezdőknek és haladóknak

2025. január 20. 11:10

A fagyot mindenképp el kell kerülni, mivel a zsázsa nem télálló. A jó vízelvezetésű, laza, humuszos talaj számára a legideálisabb.

Madarak helyes etetése: egész évben szabad gondoskodni róluk?

2025. január 18. 08:10

Az etetés támogatói szerint a madarak rengeteg energiát használnak el testhőmérsékletük (kb. 40 °C) fenntartásához.

Hogyan fogyasszuk a propoliszt?

2025. január 17. 07:10

A propolisz antibakteriális tulajdonságai csökkentik a szájüregi baktériumokat és segítenek megelőzni a fogínygyulladást, fogszuvasodást és fertőzéseket.

A kockázatkezelés jelentősége kukoricában: KWS hibridek az élvonalból

2025. január 16. 17:10

A modern KWS hibrideknek sajátja, hogy a FAO 300–399-es tenyészidőbe tartozó átlaghoz képest hamarabb virágoznak pár nappal.

HETECH: gazdaságos megoldások, megbízható technológiák

2025. január 15. 13:10

A HETECH gabonaszárító család több sarkalatos tulajdonsággal rendelkezik, és a gázkiváltást ezek megtartásával fejlesztették.

Útszóró só használata: engedélyezett vagy tilos?

2025. január 13. 09:10

Ha bizonytalanok vagyunk, érdemes utánanézni az adott település szabályozásának, és lehetőség szerint környezetkímélő alternatívákat választani.

Ha zöldségtermesztőként keres gépeket, itt érdemes kezdenie

2025. január 10. 13:10

Az Alfa-Gép Kft. a kertészethez, hagyma-fokhagymatermesztéshez kapcsolódó gépeivel sok gazdálkodó munkáját teszi hatékonyabbá, sikeresebbé.