Gyömbér szárítása otthon – gyorsan, egyszerűen, illatosan
2025. október 23. 15:10
Három otthoni gyömbérszárítási módszer, amivel fillérekből készíthetünk tartós, aromás fűszert.
A vulkánok íze a poharunkban: tűzben született borok titka
2025. október 23. 11:10
A vulkanikus talajból születő borok a föld energiáját hordozzák – mélyek, tüzesek és utánozhatatlanul magyarok.
Ezért „tűnik el” a mulcs a kertből
2025. október 22. 11:10
A mulcs nem tűnik el – átalakul. A talajélet láthatatlan munkája a kert hosszú távú titka.
Poloskák a lakásban – mit tehetünk ellenük?
2025. október 22. 07:10
Ősszel és tavasszal egyre gyakrabban jelennek meg a poloskák a lakásainkban. De mit tehetünk, hogy ne váljanak állandó lakótársainkká?
Dália gumók megmentése: így teleltessük őket helyesen!
2025. október 21. 08:10
Ha nem szeretnénk, hogy a dália gumók a tél során tönkremenjenek, időben kell cselekednünk – most megtudhatjuk, hogyan.
Aranyló gumók és zöld energia: a csicsóka új szerepben
2025. október 20. 07:10
A csicsóka, amely kibírja az aszályt, helyreállítja a talajt és egészséges táplálékot ad – most ismét a figyelem középpontjába került.
Palackba zárt marketing: amikor a bor külseje dönt helyettünk
2025. október 19. 14:10
Forma, szín, címke, kupak: a borospalack minden részlete üzen a vásárlónak. De vajon mennyire hagyjuk magunkat befolyásolni?
Milyen virág nyílik 2500 méteren és a kertben is?
2025. október 19. 08:10
Ez az alpesi különlegesség legendák és nemzetek szimbóluma – de akár saját sziklakertünkben is nevelhetjük sikerrel.
Tökéletes birsalmasajt házilag – lépésről lépésre
2025. október 19. 07:10
Bemutatjuk, hogyan készíthető autentikus birsalmasajt – a legjobb arányokkal, praktikákkal és tárolási tippekkel.
Kökörcsin a kertben – egyszerű gondozás
2025. október 18. 11:10
Napos hely, laza talaj és kevés gondoskodás – ennyi kell ahhoz, hogy a kökörcsin a tavasz legszebb virága legyen.