Hatala László

Hatala László

Agrofórum Online

A két Güttler talajművelő eszköz a legtöbbet használt gép a gazdaságban

2019. július 5. 05:47

A Güttler a SuperMaxx-ot mint 4 évszakos kultivátort kínálja, mely alkalmas: talajszellőztetéshez, felületnöveléshez, tarlóhántáshoz, köztes növények vetéséhez és fagyos talajok műveléséhez.

Nagyon jó tapasztalataink vannak ezzel a géppel

2019. június 1. 03:55

A hideg és csapadékos idő előrejelzése ellenére, 18 ℃-os, szeles, de napsütéses időben indultam útra Bajáról Gyulára, hogy a BEDNAR SWIFTER SE 10000 kompaktorral szerzett tapasztalatokról kérdezzem a MUNKÁCSY-TEJ Kft. ügyvezetőjét, Ráki Pétert.

Oda teszi a magot, ahova beállítottuk

2019. március 1. 14:49

A Farmet márka már régóta jelen van talajművelő és vetőgépeivel Magyarországon, de talán kevésbé ismert, mint a „nagy” versenytársak.

Könnyű a jóhoz hozzászokni

2018. október 1. 11:12

Győri Sándor családi gazdálkodót azért kerestük fel, hogy a repce növényvédelméhez és deszikkálásához kapcsolható, a tavaly vásárolt MAZZOTTI IBIS 3180 LS önjáró permetezőgéppel szerzett tapasztalatairól kérdezzük.

Magas műszaki tartalom, kedvező üzemanyag fogyasztás

2018. szeptember 1. 18:17

"Régi kapcsolat fűz minket a New Holland gépek kereskedőjéhez, így ezt a márkát választjuk legyen szó betakarítógép, vagy erőgép beszerzésről."

Komoly megtakarítást hozott, miközben nőtt a teljesítmény

2018. július 10. 12:17

Az interjú elkészítésének időpontjában május utolsó napjait írjuk, a hőmérséklet már hetek óta a nyári kánikulára emlékeztet, így nem csoda, hogy az árpatáblák is elkezdtek szőkülni, és várhatóan bő két hét múlva megkezdődik az aratás, legalább is az ország déli, délkeleti szegletében, ahova a Deutz-Fahr C7206 TS kombájnnal szerzett tapasztalatokról jöttünk érdeklődni.

Gépriportok - Tudatos környezetvédők

2017. december 1. 12:37

A Green-Divízió Kft. teljes integrációt, átfogó tevékenységet végez liba- és kacsahízlalásban. Vajda Zsolt telepvezető-helyettest kérdeztük az újonnan beszerzett Weidemann 1160 eHoftrac elektromos meghajtású, udvari rakodógépről a gazdaságban szerzett tapasztalatairól.