Növénytermesztés
Fizetett tartalom

Meszezőanyag még tavalyi áron – csak március 28-ig!

Agrofórum Online

Sajnos az elmúlt hetek-hónapok történéseit mindannyian megérezzük. Amennyire tudunk, igyekszünk gátat szabni a féktelen áremelkedésnek, de az alapanyagok, energiaárak és fuvarköltségek minket is érzékenyen érintenek. Ezért úgy döntöttünk, hogy kockáztatunk, és még tavalyi áron, de idei – akár nyári – szállítással kínáljuk CalciGo termékeinket.

A kalciumpótlás talajra gyakorolt hatásait és előnyeit korábbi cikkünkben részletesen bemutattuk. Ugyanebben az írásban szót ejtettünk CalciGo meszezőanyagainkről, amelyek háromféle összetételben (kalcium, kalcium + magnézium és kalcium + kén) érhetőek el. Most e termékeket ajánljuk a tisztelt gazdatársak figyelmében friss gyártásból, de még tavalyi áron.

Fotó: Leon Šopar

A korszerű granulálási technológiának köszönhetően akár 24-36 méterre is repítheted a CalciGo termékeket a műtrágyaszóróddal. A magas fokú reaktivitás a garancia arra, hogy a kijuttatott szemcsék gyorsan feloldódnak és bekerülnek a talajaid tápanyag-körforgásába.

A CalciGo termékcsalád három összetételben érkezik:

  • CalciGo Natur: A termékcsalád belépő tagja, kalcium-karbonát (CaCO3) tartalma 90%, kalcium-oxid (CaO) tartalma pedig legalább 50%. Oldhatósága 98%-os.
  • CalciGo Mag+: A magnéziummal kiegészített terméket a dolomit feldolgozásából nyerik. Jó választás azoknak, akiknek a magnéziumot is pótolniuk kell.
  • CalciGo S+: A kalcium-szulfát alapú CalciGo S+ a kalcium mellett a kénpótlásra is tökéletes választás. Kalcium-oxid (CaO) tartalma 30%, kén-trioxid (SO3) tartalma 45%.

Jellemző kijuttatási dózisuk 200-700 kg/ha 1-3 évente – a pontos mennyiségben szaktanácsadóink örömmel segítenek.

Fotó: Leon Šopar

Vásárold meg tavaszi vagy nyári meszezőanyagodat most 2021-es áron:

  • CalciGo Natur: 45.000 Ft + ÁFA / tonna kamiontételben, 600-as bélelt big-bag zsákban, leszállítva (2022. március 29-től 50.000 Ft + ÁFA / tonna).
  • CalciGo Mag+: 49.000 Ft + ÁFA / tonna kamiontételben, 600-as bélelt big-bag zsákban, leszállítva (2022. március 29-től 55.000 Ft + ÁFA / tonna).
  • CalciGo S+: 64.000 Ft + ÁFA / tonna kamiontételben, 600-as bélelt big-bag zsákban, leszállítva (2022. március 29-től 70.000 Ft + ÁFA / tonna).

Keresd bizalommal szaktanácsadóinkat, akik segítenek a megfelelő termék és dózis kiválasztásában. Ha a Dunától keletre vagy Pest megyében gazdálkodsz, akkor Molnár Tamás vezető szaktanácsadónk tud segíteni Neked: +36 70 943 43 81 vagy tamas@talajreform.hu; ha a Dunától nyugatra található a gazdaságod, akkor Schumicky Péter növényorvos kollégánk a Te embered: +36 70 943 43 01 vagy peter@talajreform.hu.

Nincs kupon. Nincs apróbetű. Csak kiváló minőségű és kedvező árú meszezőanyagunk van. Csapj le rá még tavalyi áron 2022. március 28-ig!

Az akciós ár a kamiontételben (24 tonna vagy ennek többszöröse) megrendelt mennyiségre vonatkozik, és a gazdálkodó telephelyére leszállítva (DAP paritás) értendő. Az akció a 2022. március 28-ig leadott és a megrendelést követő 15 napon belül kifizetett tételekre vonatkozik. A szállítás dátuma tetszőleges, de legkésőbb 2022. július 31.

További információt termékeinkről ITT, árainkról pedig ezen a linken találsz.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

A „fekete arany”, avagy jövedelmező repcetermesztés titaN segítségével

2024. október 18. 11:10

A repce továbbra is előkelő helyet foglal el a magyarországi olajosnövény-kultúrákban, mely köszönhető számos felhasználási területének.

Terménypiaci körkép a nyári betakarítás után

2024. október 16. 09:40

Úgy tűnt, hogy mind mennyiségben, mind minőségben kiegyensúlyozott értékesítési szezonra számíthatunk, amely részben be is igazolódott.

A kukorica lesz a hazai vesztese a klímaváltozásnak, a napraforgó pedig az egyik nyertese

2024. október 6. 14:10

A kukorica helyét részben a napraforgó veheti át, illetve teret nyerhetnek olyan tavaszi vetésű növények is, mint például a cirok és a szója.

A pisztácia lehet az egyik új kultúránk?

2024. október 1. 10:40

Úgy tűnik, a pisztácia termesztésére egyre több lehetőségünk nyílik hazánkban is. Vannak gazdálkodók, akik kísérleti jelleggel már belekezdtek a kultúra termesztésébe.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kalciumforrást?

2022. március 22. 10:07

A meszezőanyagokat sokszor egy kalap alá vesszük, és előfordul, hogy olyan anyagot használunk, amely nem felel meg a céljainknak és a területeink adottságainak. Az anyagok kiválasztása során érdemes 3 paramétert megvizsgálni.

Közös gyárindító akciót hirdet a KITE Zrt. és az OMYA

2024. január 25. 10:40

Örömteli hír, hogy az 50 országban jelenlévő, svájci székhelyű Omya az egri üzemét választotta annak a granulálóüzemnek a felépítésére, amely a magyar gazdák talajmeszezőanyag-igényét hivatott kiszolgálni.

Miért és milyen meszezőanyagot juttassunk ki?

2022. június 20. 05:34

A kalcium nemcsak a talajok vázát alkotja, hanem fontos tápanyag, és mint kicserélhető kation, segíti más tápanyagok felvételét.