Agrárközélet

Nem lesz fehér karácsony, 9 fok is lehet az országban – Erdélyben már hó is volt

Agrofórum Online

Az Agrofórum Időjárás-előrejelzése szerint a következő napokban marad a decemberhez képest meleg idő, és ez december 24-én sem lesz másképp.

Az Agrofórum Időjárás-előrejelzése szerint a következő napokban marad a decemberhez képest meleg idő, és ez december 24-én sem lesz másképp.

Szerdán derült égbolt mellett akár 9 Celsius fok is lehet az országban. Kitekintve a Kárpátok  felé természetesen egészen más a helyzet. Székelyföldön például már hó borítja a táj egy részét. Székelyudvarhelyen például december 24-én sem lesz 2 Celsius foknál melegebb, így Erdélyben akár fehér karácsony is lehet.

Kövesse az időjárás alakulását az AGRO.bio által támogatott Agrofórum Időjárás rovatban!

(Agrofórum Online)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Milyen új szakmák vannak a mezőgazdaságban?

2024. október 16. 13:10

Az agrárium átalakulásával óriásivá nőtt az igény a digitális technológiákhoz vagy a fenntarthatósági elvárásokhoz értő szakemberekre.

Bajorország átáll az éghajlatálló vegyes erdőkre

2024. október 15. 12:10

Három százalékponttal 38 százalékra nőtt a lombos fák aránya a bajor erdőkben. A fiatalabb erdőállományokban jelenleg 60 százalék körüli az arány.

A nagy kávés cégek is készülnek a klímaváltozásra

2024. október 11. 11:10

A Starbucks több innovatív gazdaságot vásárol a klímarezisztens kávé létrehozása érdekében. Célja a szén-dioxid-semleges kávétermesztés.

Mik az amerikai elnökjelöltek tervei a mezőgazdaságban?

2024. október 10. 14:40

Kamala Harris és Donald Trump a legtöbb mezőgazdasággal kapcsolatos kérdésben gyökeresen eltérő nézetet képvisel. Íme, a legfontosabb témák.