Gépinfo
Gépinfo

Inspiráló szakértővel bővül a STIHL csapata

Inspiráló szakértővel bővül a STIHL csapata

Andreas Stihl Kft.

Az Andreas STIHL Kft.-nél mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szakértelemre, és folyamatosan arra törekszünk, hogy első kézből nyújtsunk profi segítséget a fogyasztóinknak, a lakosságnak és a szakmának kertápolás témakörben. Ezért új szakértőnknek egy olyan hölgyet választottunk, aki nemcsak hozzáértő szaktudással rendelkezik, de mindezt élvezetes, szórakoztató formába is tudja önteni.

Beh Mariann kétgyermekes édesanyaként 2014-ben alkotta meg saját brandjét, a Bazsalikomos kertet. Weboldalán a Szabadszállás melletti kertjükben termő növényekből készült prémium minőségű teákat, pestókat, lekvárokat, fűszersókat árul, valamint gasztro workshopokat is tart, ahol mindenki egyedi és egészséges finomságokat alkothat. Kemény és szakértő munkájának köszönhetően elnyerte az Inspiráló Nők 2019 díjat gasztronómia kategóriában. Mariann mindig is a természetben és a kertben érezte magát a legjobban, ezért egyértelmű volt számára, hogy a Kertészeti Egyetemen fog továbbtanulni, ahol többek között a gyógy- és fűszernövénytermesztést, valamint ezek sokszínű felhasználását sajátíthatta el. Később kertészmérnökként, majd mezőgazdasági biotechnológusként végzett a Corvinus Egyetemen.

„A fészerünkben mindig is kiemelt helyen szerepeltek a STIHL kerti gépei, amelyek nélkül a kéthektáros telkünkön nem is boldogulnánk. Az egyetem alatt sokszor vállaltam kertgondozást, ilyenkor volt, hogy napokig a STIHL fűkaszánkkal jártam a kialakításra váró új kerteket.”

A STIHL szakértőjének 2018-ban jelent meg első könyve, A kert konyhája, amelynek témája a kedvenc fűszer- és gyógynövényei, valamint azok sokszínű felhasználása, mindennapi alkalmazása. Ha kikapcsolódásra vágyik, a gyermekeivel játszik, vagy horgászni megy a családjával.
Biztosak vagyunk benne, hogy új szakértőnk rengeteg hasznos és sokszínű tanáccsal fog szolgálni, amiknek köszönhetően fent tudjuk tartani kertünk szépségét és jó állapotát.

Már több mint tízezer Vitarát helyeztek forgalomba idén

2019. december 4. 13:10

A szegmensek közötti versenyt stabilan, 32,2 százalékos piaci részesedéssel vezető SUV-piacon a Suzuki Vitara őrzi vezető helyét 20 százalékos részesedéssel.

Folytatódik a traktorpiac lejtmenete

2019. december 4. 11:17

Csalóka, hogy a tizenegy hónap összesített adata pluszt mutat, mert az alapvetően még az első három hónap 24, 34 és 18 százalékos éves alapú növekedésének tudható be.

Tizennyolc százalékos mínuszban a mezőgazdasági pótkocsi-piac

2019. december 4. 09:33

Idén eddig összesen 1327 mezőgazdasági pótkocsit adtak el, ami 18 százalékos mínusz éves alapon, a kétéves adatokkal összehasonlítva 2,5 százalékos a bővülés a 11 teljes hónap adatait vizsgálva.

Tovább bővült a mezőgazdasági gépek piaca

2019. december 2. 12:17

A mezőgéppiac koncentráltságát mutatja, hogy a végfelhasználóknak történő mezőgazdasági gépértékesítés 69 százalékát 10 cég adta az első kilenc hónapban.

Sportfavágók csapnak össze a FeHoVa kiállításon

2018. február 4. 10:12

A FeHoVa kiállítást a látványos standok mellett egy különleges sportfavágó verseny, a STIHL TIMBERSPORTS International Competition teszi majd teljessé.

Besenyei Péter akkumulátoros kerti gépei és legújabb elektromos kisrepülőgépe

2019. június 12. 11:05

A STIHL akkumulátoros kerti gépei nagyon kényelmes munkavégzést biztosítanak, gyorsak, erősek és azonnal használatra készek.

Miért ne lehetne élmény a fűnyírás?

2018. július 27. 04:15

Szívesen búcsút mondanánk fűnyírás közben a hosszabbítók és kábelek le- és feltekerésének, és szeretnénk mindemellett környezetbarátok is lenni?

Ilyen is van: ő lett a sportfavágás nemzeti bajnoka

2018. július 17. 14:09

Izgalmas versenyen Juhász István nyerte a 2018-as STIHL Timbersports Magyar Nemzeti Bajnokságot, amelyet július 14-én rendeztek meg a Hungaroringen. Juhász István győzelmével a hatodik bajnoki címét szerezte meg.

Életmód Képgaléria