Gépinfo
Gépinfo

Inspiráló szakértővel bővül a STIHL csapata

Inspiráló szakértővel bővül a STIHL csapata

Andreas Stihl Kft.

Az Andreas STIHL Kft.-nél mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szakértelemre, és folyamatosan arra törekszünk, hogy első kézből nyújtsunk profi segítséget a fogyasztóinknak, a lakosságnak és a szakmának kertápolás témakörben. Ezért új szakértőnknek egy olyan hölgyet választottunk, aki nemcsak hozzáértő szaktudással rendelkezik, de mindezt élvezetes, szórakoztató formába is tudja önteni.

Beh Mariann kétgyermekes édesanyaként 2014-ben alkotta meg saját brandjét, a Bazsalikomos kertet. Weboldalán a Szabadszállás melletti kertjükben termő növényekből készült prémium minőségű teákat, pestókat, lekvárokat, fűszersókat árul, valamint gasztro workshopokat is tart, ahol mindenki egyedi és egészséges finomságokat alkothat. Kemény és szakértő munkájának köszönhetően elnyerte az Inspiráló Nők 2019 díjat gasztronómia kategóriában. Mariann mindig is a természetben és a kertben érezte magát a legjobban, ezért egyértelmű volt számára, hogy a Kertészeti Egyetemen fog továbbtanulni, ahol többek között a gyógy- és fűszernövénytermesztést, valamint ezek sokszínű felhasználását sajátíthatta el. Később kertészmérnökként, majd mezőgazdasági biotechnológusként végzett a Corvinus Egyetemen.

„A fészerünkben mindig is kiemelt helyen szerepeltek a STIHL kerti gépei, amelyek nélkül a kéthektáros telkünkön nem is boldogulnánk. Az egyetem alatt sokszor vállaltam kertgondozást, ilyenkor volt, hogy napokig a STIHL fűkaszánkkal jártam a kialakításra váró új kerteket.”

A STIHL szakértőjének 2018-ban jelent meg első könyve, A kert konyhája, amelynek témája a kedvenc fűszer- és gyógynövényei, valamint azok sokszínű felhasználása, mindennapi alkalmazása. Ha kikapcsolódásra vágyik, a gyermekeivel játszik, vagy horgászni megy a családjával.
Biztosak vagyunk benne, hogy új szakértőnk rengeteg hasznos és sokszínű tanáccsal fog szolgálni, amiknek köszönhetően fent tudjuk tartani kertünk szépségét és jó állapotát.

Szerdán nyit az AGROmashEXPO - programok, hasznos információk

2020. január 17. 10:08

Idén 2020. január 22–25. között rendezik meg a 38. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítást, valamint a 10. AgrárgépShow Mezőgazdasági Eszköz-és Gépkiállítást.

Mi az oka a gépgyártók portfólió bővítési hullámának?

2020. január 14. 12:02

Számos mezőgazdasági gépgyártó vállalat is megkezdte felkészülését a glifozát utáni időkre. Egyes vállalatok saját fejlesztéssel, mások a témában sikeres kisebb-nagyobb cégek felvásárlásával kívánnak megfelelő választ adni a kihívásra.

Új SUV érkezik a Škodától

2020. január 11. 10:34

A mintegy 4,26 méter hosszú tanulmánymodell egy kifejezetten az indiai piac számára készülő kompakt-SUV előfutára, amelynek gyártása még 2020-ban megkezdődik.

Az újautó-piac 184 ezer darab fölé szaladt év végére

2020. január 10. 04:37

2019-ben összesen 184 109 járművet adtak el. Ez 2018-hoz képest 16 százalékos növekedés, a két évvel ezelőttihez képest látványosabb 35 százalékos a bővülés.

Motorfűrésszel is lehet végtelenül jó padot faragni

2018. június 11. 15:25

A pad alakját Károlyi Angelica grófnő álmodta meg, majd Gáborecz István, a STIHL faszobrásza faragta ki. Az ülőalkalmatosságként is használható alkotás mostantól a kertet díszíti.

Készítsük fel a gyepet is a télre!

2019. november 18. 09:36

A túl magasra hagyott gyep felületén könnyebben megtelepednek az olyan kórokozók, mint például a hópenész. A fűnyírást csak száraz időben végezzük, javasolják a STIHL kertápolási szakértői.

Elképesztő világrekordok születtek a favágók világbajnokságán

2018. október 26. 10:55

Egyéniben és csapatban is világrekord született az október 19-i és 20-i STIHL Timbersports világbajnokságon. Az eseményt először rendezték meg Liverpoolban, az Echo Arénában.

Faápoló bajnokság a Margit-szigeten!

2019. július 23. 12:53

Július 27-28. között izgalmas programlehetőség kínálkozik a Margit-szigeten, ugyanis ott kerül megrendezésre az V. Faápoló Magyar Bajnokság. Az ingyenes rendezvényre szeretettel várunk minden érdeklődőt.