Címke: Exportár

exportár

Agrárhírek / Terményárak

Milyen lesz a termés a heves áradások után az orosz földeken?

2024. április 19.

Oroszországban a heves áradások és árvizek ellenére a termőterület nőtt és rekordközeli termést várnak. A búza exportárának emelkedése megállt.

Agrárhírek / Agrárgazdaság

Tovább emelkedett az orosz búza exportára a múlt héten

2024. április 11.

Az exportált orosz búza ára a múlt héten ismét emelkedett, az elemzők megint enyhén leminősítették a márciusi exportbecsléseiket.

Agrárhírek / Agrárgazdaság

Jelentősen csökkent a tej exportára

2022. július 19.

Július elején jelentősen csökkentek a tejtermékek exportárai, aminek makrogazdasági okai is vannak. Az elemzők azonban továbbra is optimisták.

Agrárhírek / Terményárak

Csökkent az ukrán kukorica exportára

2022. április 11.

A kukorica keresleti ára április-május kiszállítással 240-250 dollár/tonna volt a lengyel határon, ami tonnánként 15 dollárral alacsonyabb, mint egy héttel korábban.

Agrárhírek / Terményárak

Nyolcadik hete emelkedik az orosz búza exportára

2021. szeptember 8.

Az orosz búzaexportadó, amelyet Moszkva hetente állapít meg, szeptember 8-14 között tonnánként 46,50 dollárra emelkedik.

Agrárhírek / Agrárgazdaság

A kedvezőtlen időjárás miatt emelkedik az ukrán búza exportára

2021. július 22.

Az ukrán malmi búza exportára 3-6 dollárra emelkedett az elmúlt héten. A rossz időjárás miatt a fekete-tengeri régió betakarításával kapcsolatos bizonytalanság okozta a drágulást - közölte az APK-Inform mezőgazdasági tanácsadó cég.

Agrárhírek / Terményárak

Csökkent az ukrán búza és kukorica exportára

2021. június 30.

Az ukrán búza exportára tonnánként 4 dollárral csökkent az elmúlt héten, köszönhetően annak, hogy a legfontosabb termelő országok javítottak búzakibocsátási előrejelzéseiken.

Agrárhírek / Terményárak

Az erős rubel miatt maradtak stabilak az orosz exportárak

2021. június 9.

A fekete-tengeri kikötőkből származó 12,5 százalékos fehérjetartalmú új termésű orosz búza és a július végi utánpótlás ára a múlt hét végén tonnánként 256 dollár volt.

Agrárhírek / Terményárak

Az orosz búza exportára a globális referenciaértékkel csökkent

2021. május 26.

Az új termésű orosz búza ára 12,5 százalékos fehérjetartalommal a fekete-tengeri kikötőkből a fedélzeten átadva tonnánként 260 dollárba került a múlt hét végén.