Növényvédelem
Növényvédelem

Mospilan nyereményjátékot hirdetett a Sumi Agro Hungary Kft.

Mospilan nyereményjátékot hirdetett a Sumi Agro Hungary Kft.

Agrofórum Online

A Sumi Agro Hungary Kft. 2024. március 1-jén indította el Mospilan nyereményjátékát azzal a szándékkal, hogy a Nippon Soda által gyártott és itt Magyarországon a cég által forgalmazott eredeti japán terméket népszerűsítse a felhasználók körében, és egy kis jókedvet hozzon ebbe a mai nehéz világba.

A három formuláció, amely a játékban részt vesz, mind az eredeti acetamiprid tartalmú termék: a Mospilan 20 SG 1,5 kg-os kiszerelése, a Mospilan 20 SP 1 kg-os kiszerelése, amit Autentic néven ismerhetnek a hazai vásárlók, illetve a Mospilan 120 SL 1 literes kiszerelése, amely újdonságként, tavaly jelent meg a piacon.

Aki 2024. január 1-je és augusztus 31-e között vásárol a fenti termékek közül, és a vásárlást igazoló számlát feltölti a regisztrációs oldalra, részt vesz a nyereménysorsoláson, melynek keretében egy Suzuki Jimnyt, japán utazást és Mospilan termékcsomagot nyerhet.

Matyasovszki István, a Sumi Agro Hungary Kft. ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, fontos, hogy a termelők a garantált, eredeti japán minőséget keressék. A cég csak és kizárólag azon termékekre vállal garanciát, amelyet a Nippon Soda gyártott és a Sumi Agro Hungary Kft. forgalmaz Magyarországon.

Nyereményjáték

A Mospilan hosszú hatástartamú és széles körben alkalmazható növényvédő szer, mely szívó- és rágó kártevők ellen alkalmazható több mint 40 növénykultúrában.

Egy növényvédelmi termék sikeres alkalmazása nagyban függ a környezeti tényezőktől és a felhasználás körülményeitől is. A Sumi Agro Hungary Kft. szakemberei – több éves tapasztalattal a hátuk mögött – bármikor szívesen állnak a termelők rendelkezésére a felmerülő technológiai problémákkal kapcsolatban.

Akár most gondolkodik az eredeti Mospilan kipróbálásán, akár rendszeresen használja, ne hagyja ki a lehetőséget!

A nyereményjáték részleteiről a Sumi Agro Hungary Kft. oldalán tájékozódhat.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Amit a színcsapdákról tudni kell

2024. május 21. 14:10

Az egyik tévhit ezzel kapcsolatban az, hogy a színcsapdák alkalmazása teljesen környezetbarát, „bio” növényvédelmi technika.

Május, a levéltetvek hónapja

2024. május 19. 10:10

A levéltetvek több olyan kártételt is okoznak, amelyek közvetetten ugyan, de igencsak súlyos kártétellel járnak a termesztők számára.

Rejtőzködő gabonakórokozók

2024. május 17. 13:10

Vannak olyan parazita gombák is, amelyek károsítását, a tünetek megjelenését csak tavasszal észlelhetjük, ugyanakkor ebben az időszakban már semmit sem tehetünk ellenük.

A szőlő peronoszpóra elleni védelme gyors felszívódású, rézmentes készítménnyel

2024. május 15. 05:40

A Kwizda egy olyan rézmentes, felszívódó készítménnyel bővítette a portfólióját, melynek segítségével rugalmasan alakítható a szőlő peronoszpóra elleni védekezési stratégia.

Idén a Timac teszi az ajándékot a fa alá - 15 éve a mezőgazdaság szolgálatában

2021. augusztus 6. 09:45

A Timac AGRO Hungária idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját. Ennek alkalmából nyereményjátékot hirdetünk, melynek keretein belül egy szerencsés vásárlónk hazaviheti a főnyereményt, egy kék színű TESLA MODEL 3 elektromos autót. A játékban való részvételhez 15 pontot határoztunk meg, melyekről részletesebben a 15.timacagro.hu honlapon tájékozódhat.

„Gazdatársaimmal is megosztom a gépet” - Átadtuk előfizetői nyereményjátékunk fődíját

2018. november 20. 09:59

Legszerencsésebb olvasónk ezúttal Pap Urbán Károly volt, akinek a KUHN Center Kft. kecskeméti telephelyén adhattuk át a nagyjából 1,5 millió forintot érő gépet.

STIHL Gépforgatók nyereményjáték: humor, kreativitás, értékes nyeremények

2020. szeptember 9. 14:30

Hatalmas sikert aratott a STIHL Gépforgatók nyereményjátéka, amelyben a legnagyobb hazai rajongótáborral rendelkező kertészeti gépeket gyártó vállalat új influenszereit kereste.

„Az Agrofórumnak komoly hatása van a gazdálkodásunk irányára” - Nyereményjáték 2019 - II. rész

2020. február 4. 17:27

Növénytermesztők vagyunk, és az Agrofórumban foglalkoznak leginkább mélyrehatóan azokkal a témákkal, amelyek minket érintenek. A lapnak komoly hatása van a gazdálkodásunk irányára.