Gépészet
Fizetett tartalom
Gépészet
Fizetett tartalom

A Vredestein hosszabb élettartamú gumiabroncsokat mutatott be a kis- és nagy teljesítményű traktorok számára a SIMA kiállításon

A Vredestein hosszabb élettartamú gumiabroncsokat mutatott be a kis- és nagy teljesítményű traktorok számára a SIMA kiállításon

Apollo Vredestein Kft.

A Vredestein a párizsi SIMA nemzetközi mezőgazdasági kiállítás keretén belül bemutatta legújabb Traxion traktorabroncsait az európai piac számára. A vállalat kiállította a kistraktorokhoz tervezett vadonatúj Traxion 65/70 gumiabroncsokat, valamint a nagy teljesítményű traktorok számára kifejlesztett Traxion Optimall VF választékának legújabb abroncsméreteit. A Vredestein Traxion választékának gumiabroncsai egyedülállóan hosszú üzemi élettartamukról, emellett kiemelkedő öntisztulási képességükről, alacsony zajkibocsátásukról és az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséről ismeretesek.

„Az egész alapját a futófelület kapaszkodóéleinek egyedi görbülete adja” – magyarázza Ruud Nijland, az Apollo Vredestein mezőgazdasági és ipari gumiabroncsokért felelős európai értékesítési részleg vezetője.

„A Traxion választékunkban található összes traktorabroncs esetén a kapaszkodóélek a menetirányhoz viszonyítva rézsútosan helyezkednek el a vállrészben, így maximális tapadást és csökkentett üzemanyag-fogyasztást biztosítva terepen. Az abroncs középső részén pedig szinte majdnem a menetiránynak megegyezően vannak tájolva, ezáltal csökkentve a gördülési ellenállást, a zajkibocsátást és a rázkódást. A kapaszkodóélek közötti távolság a középvonaltól a vállrészek felé növekszik, ami azt jelenti, hogy nem párhuzamosak egymással, így a föld nem tud megragadni közöttük. A legfontosabb viszont az, hogy a Traxion gumiabroncsok a különleges összetételnek köszönhetően páratlan kopásállóságot, a sérülésekkel és defektekkel szemben extra védelmet, valamint a versenytársakhoz viszonyítva 30%-kal hosszabb üzemi élettartamot kínálnak.”

Traxion 65/70

A Vredestein Traxion 65/70 gumiabroncs az általában gyümölcsösökben, szőlőültetvényeken és közszolgálati feladatokhoz használt kistraktorok konkrét igényeihez kifejlesztett Traxion technológia alkalmazásának eredménye. A gumiabroncsot kifejezetten a szőlőtermeléssel foglalkozó országok igényeit szem előtt tartva tervezték, és ezért kiváltképp érdekesség tárgyát képezte a SIMA látogatói számára.

Traxion 65/70

Traxion Optimall

A 2017-ben forgalomba hozott Vredestein Traxion Optimall VF (Ultra alacsony nyomású) prémium traktorabroncs, amelyet a traktorhasználók és -gyártók konkrét igényeinek átfogó tanulmányozását követően kifejezetten erre a célra fejlesztettek ki. A Traxion Optimall VF kínálat a közelmúltban hét mérettel bővült, így jelenleg összesen tíz specifikáció áll rendelkezésre. Az új méretek a VF 900/60 R 42 NRO, a VF 800/70 R 42, a VF 800/70 R 38, a VF 710/70 R 42, a VF 710/60 R 34 NRO, a VF 620/75 R 30 és a VF 600/70 R 30.

Traxion Optimall

A VREDESTEIN 2019. ÉVI TAVASZI MEZŐGAZDASÁGI AKCIÓJÁNAK FELTÉTELEIRŐL ITT OLVASHAT.

Függesztett, nagyteljesítményű Horsch vetőgépek az amerikai piacon

Az új Maestro RC vetőgépek tartalmazzák a vontatott változatoknál megismert innovációkat, beleértve az elektromos adagolást és a központi magtartályt.

John Deere gépet megbízható kereskedőtől

A Gépközvetítő Kft. alapvetően új- és demó John Deere gépek, eszközök beszerzésével- és értékesítésével foglalkozik. Az általunk biztosított „gépközvetítés egy komplex szolgáltatást jelent, magában foglalja a gép kiválasztását, finanszírozását, műszaki vizsgáztatását, névre írását, igény szerint házhoz szálltását, szerviz- és alkatrész ellátását, esetleges garanciális/szavatossági ügyintézését is.

Új fejlesztések a vetés precizitásának növelésére

A Precision Planting cég (Tremont, Illinois, USA) bemutatta új fejlesztéseit: a SmartDepth mélységállító rendszert, a FurrowForce barázdazáró rendszert és a 20/20 monitor applikációt.

Racionálisabb kijuttatás, magasabb hozamok - Precíziós gazdálkodás a Búzakalász Kft.-nél

A Fejér megyei Búzakalász Kft. Füle település térségében működik 1400 hektár bérelt területen, ami mellett 700 hektáron teljes integráció is zajlik. Az őszi búza, az őszi árpa, a napraforgó, a repce és a kukorica mellett termesztenek cukorrépát, és zöldborsó vetőmag előállítással is foglalkoznak. Emellett a cég egy sertésteleppel is rendelkezik, ahol korábban tenyésztés, ma azonban csak hizlalás történik.

Gépészet Videó

Massey Ferguson 7719 - AZ ÉV TRAKTORA

A Massey Ferguson 7719 az Év Traktora lett saját kategóriájában a SIMA kiállításon 2019-ben.

2019. február 27. 09:34

Bemutatjuk a JCB díjazott sebességváltó rendszerét és a CASE IH fülke nélküli traktorát

A SIMA agrárkiállítással és a franciaországi rendezvény díjazott termékeivel foglalkozó cikksorozatunk második része.

2017. március 21. 10:18

A legújabb fejlesztések a mezőgazdasági gumiabroncsok piacán

Bemutatjuk a TRELLEBORG VIP System-et és a MICHELIN EVOBIB gumiabroncsot.

2017. március 13. 18:43

Új Trelleborg gumiabroncsok a SIMA 2017 agrárkiállításon

Február 26. és március 2. között a 7-es csarnok C060 standján a Trelleborg az alábbi termékeit mutatja be.

2017. február 24. 09:45