Szöőr Bea

Agrofórum Online

Egyedi karakterű, kifinomult borok tisztességes profittal

2022. január 12. 04:36

Takler Andrással a szekszárdi borvidék történetéről, az elmúlt évtizedek kihívásairól, tervekről, na meg borokról beszélgettünk.

AgroSprint: egy hazai kisvállalkozás útja a Forbes 100-as listájára

2022. január 5. 05:36

Fülöp Gábornéval, a AgroSprint Zrt. egyik tulajdonosával és igazgatósági tagjával eredményeikről, generációváltásról és a zöldség-gyümölcs feldolgozóipari ágazat nehézségeiről is beszélgettünk.

Egy, csak egy leány van a gáton - Hotyek Zita szőlész és kádármester

2021. december 10. 04:36

Hotyek Zita szőlészként dolgozik, de a kádár mesterséget is elsajátította, és ha ideje engedi, részt vesz a családi műhely munkájában.

Kemendy Tradicionális Pezsgőműhely, ahol minden palack egyedi

2021. november 28. 05:36

A pezsgőműhelyben nem készülnek nagy tételek, sőt, nincs olyan palack, ami ne menne keresztül László kezén, amibe bele ne szagolt volna.

Csíz sajtműhely: sajtkészítés mesteri szinten

2021. november 27. 07:36

Kun Anita sajtmesterrel a Csíz sajtműhely tulajdonosával a termékeikről, minőségbeli követelményekről, a nemzetközi versenyekről, sőt még az "ellopott" sajtról is beszélgettünk.

Cifraszűrrel betakarva

2021. november 26. 08:36

A cifraszűrről fogok most mesélni. Nem teszek többet, mint közreadom, amit Bak Zoltán szűrkészítő mestertől, népi iparművésztől hallottam.

Tokaji sanzon

2021. november 22. 05:36

Rácz Erika borásszal, a SanzonTokaj tulajdonosával beszélgettünk.

Csuporka: a bolt, amely szemléletváltásra is tanít

2021. november 17. 05:36

Ez a cikk a csodálatos Csuporka nevű boltról magáról, és az egyik tulajdonosáról, Szekeresné Brigittáról szól.

A beszállítók felkutatása sem egyszerű feladat

2021. november 13. 05:36

Széles Zoltánnal, a Széles Húsüzem tulajdonosával a biotermékek forgalmazásának lehetséges buktatóiról, tapasztalatairól beszélgettünk, no meg arról, hogy miért van az, hogy osztrák biocsirke kerül a magyar asztalra.

Légli Géza: soha sem késő elkezdeni

2021. november 11. 07:36

Légli Gézával hivatásról, természetközeli szőlőművelésről és az ágazat helyzetéről beszélgettünk.