Címke: AgrárgépShow

AgrárgépShow

A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye minden évben az AGROmashEXPO, AgrárgépShow, mely az ágazat pihenő idejében mutatja be  a legújabb trendeket, technológiai innovációkat a gazdálkodóknak. A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow pedig az ország egyetlen olyan álló- és mozgógépes szabadtéri kiállítása, ahol a mezőgazdasági gépek legszélesebb kínálata megtekinthető. A Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségével kötött megállapodások mindkét rendezvény esetében biztosítják, hogy a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe−java évről évre megjelenjen az AgrárgépShown. A rendezvényekkel kapcsolatos aktuális információkat megtalálja az Agrofórum Online Programok aloldalán, illetve Gépinfo rovatában.

Kapcsolódó címkék

gépbemutatókertészeti gépbemutatómezőgazdasági gépbemutatóAGROmashEXPOAGROmashEXPO 2016AGROmashEXPO 2017AGROmashEXPO 2015AGROmashEXPO 2018AGROmashEXPO 2016m AGROmashEXPOAGROmashEXPO 2019NAKNAK MezőGépShowGabonakutató Nonprofit Kft.NAK GépshowNAK Szántóföldi NapokpaszternákNAKVINaki Mezőgazdasági Zrt.energiahatékonyságának növelése geotermikus energia felhasználásának lehetőségévelFöldet a gazdáknaktávirányítású csónakgabonakártevőII. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShowPasztinákFöldet a gazdáknak programaknákBalatonakaliIII. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShowNAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShowgabonakereskedőgabonakereskedelemNÉBIHNÉBIH. szőlőNÉBIH Köztermesztésért Díjmezőgazdasági géphasznált mezőgazdasági gépMezőkövesdi Mezőgazdasági Gépmúzeummezőgazdasági gépgyártóeladó mezőgazdasági gépRobix Hungary Mezőgazdasági Gépgyártó Kft.Hantech Mezőgazdasági Gépgyártó Zrt.mezőgazdasági gépkezelőMezőgazdasági Gépésztechnikus Országos Szakmai Tanulmányi Versenymezőgazdasági gépjavítómezőgazdasági gépésztechnikusIntelligens mezőgazdasági gépMezőgazdasági Gépesítési Intézettraktorhúzó versenytraktorveterán traktorÖreg Traktorok TalálkozójaBodoglári Traktoros FesztiváltraktorfesztiválÉv Traktoratraktorkerékelektromos traktorültetvény traktorkertészeti traktortraktorgyártástraktorgumitraktortesztlopott traktortraktorbalesettraktorlopástraktorpiackistraktorhasznált traktoreladó traktorSolymári Traktor TalálkozóhibridtraktortraktorversenyCsólyospálosi TraktorversenyZákányszéki TraktorSHOWtraktorárveréstraktorpullingönjáró traktorvezető nélküli traktorEurópai Traktorvezető BajnokságVálickameti Traktor és Géptalálkozóe-traktorAz év traktoratraktorfülketraktorhűtésönvezető traktortraktorgyárTraktorhúzó Európa Kupamagyar traktorrobot traktorrobottraktor
Agrárhírek / Agrárközélet

Hamarosan indul az AGROmashEXPO, AgrárgépShow Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj verseny

2019. október 24.

2019. október 30-án indul az AGROmashEXPO, AgrárgépShow Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj verseny. A nevező cégek 2019. november 21-ig tölthetik fel pályázataikat a www.termekfejlesztesidij.hu oldalra.

Agrárhírek / Agrárközélet

Májusban Mezőfalván újra NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow

2019. április 5.

A NAK a MEGFOSZ közreműködésével – idén is megrendezi az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását.

Szakcikkek / Gépészet

Nem gond többé a nitrátjelentés - Így csökkentheti gazdasága adminisztrációs terheit

2019. február 21.

A FARMDOK egy nyilvántartásvezető- és kezelő szoftver, ami jelentősen csökkenti a termelők adminisztrációs terheit, gyakorlatilag kiváltja a régi táblatörzskönyvet.

Szakcikkek / Növénytermesztés

Mit tehetünk a szárazsággal szemben? Öt nemesítő cég képviselőjét kérdeztük az aszályról

2019. február 13.

Milyen megoldásokkal tudják a nemesítők segíteni a termelőket az egyre fokozódó aszályban?

Szakcikkek / Növénytermesztés

Öt új, bőtermő szójafajta követheti a Pannon régió díjnyertes vetőmagját

2019. február 11.

A következő két évben még legalább öt olyan szójafajtával készül a Mauthner csoport, ami hasonlóan nagy visszhangot kelt, mint az Agelica vagy az Atacama.

Szakcikkek / Gépészet

Lemken újdonságok az AgrárgépShow-n - Rubin 10 rövidtárcsa és Diamant 16 eke

2019. február 3.

A Lemken 2019-ben is bemutatta Budapesten a legújabb talajművelő gépeit. Az ősszel Franciaországban debütáló eszközöket a magyar gazdálkodók az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon járhatták körbe.

Agrárhírek / Gépinfo

46 ezren nézték meg a kiállítást

2019. január 27.

A zord téli időjárás ellenére csaknem 46 ezer látogatója volt az idei AGROmashEXPO és Agrárgépshow szakkiállításoknak.

Agrárhírek / Gépinfo

Nem volt az AGROmashEXPO-n? Megmutatjuk képeken!

2019. január 25.

Közel 350 hazai és külföldi cég vonultatta fel termékeit, gépeit, szolgáltatásait az idei AGROmashEXPO-n és AgrárgépShow-n.

Agrárhírek / Agrárhírek

AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2019

2019. január 15.

Egy hét és újra AGROmashEXPO, AgrárgépShow a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban! Magyarország agráripari csúcsrendezvénye január 23-26. között várja az érdeklődőket. Társkiállítások: Magyar Kert, Szőlészet és Pincészet.

Agrárhírek / Gépinfo

Kombájn, traktor, rakodógép, permetezőgép, fejőrobot - Ezekkel vár az Axiál az AgrárgépShow-n!

2019. január 13.

A hagyományokhoz hűen az AXIÁL Kft. 2019. január 23. és 26. között ismét megrendezi 5-let Show névre keresztelt színpadi produkcióját.