Bulvár
Bulvár

Kiégett egy bálázógép Kiskunhalas közelében (+KÉPEK)

Kiégett egy bálázógép Kiskunhalas közelében (+KÉPEK)

Agrofórum Online

Péntek délután kigyulladt egy bálázógép Kiskunhalas külterületén. az úgynevezett Füzespusztai részen.

Péntek délután kigyulladt egy bálázógép Kiskunhalas külterületén. az úgynevezett Füzespusztai részen. A  lángok megfékezésén a halasi tűzoltók dolgoztak, akik egy gépjárműfecskendővel vonultak a káresethez.

Kiérkezésükkor a mezőgazdasági gép már szinte teljes terjedelmében égett. A tűz a learatott gabona után a tarlóra is átterjedt. A lángoló bálázót és a körülötte égő tarlót körbeszántották, így a lángok nem terjedtek tovább. Az esetnél senki sem sérült meg. Az oltásról itt talál képeket.

(halasmedia.hu)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

A brokkolifrizura az új trend

2024. május 18. 12:10

A „brokkolifrizura” egy furcsa hajviselet, amely mára komoly trenddé vált. De hogy néz ki és hogyan készítik a fodrászok?

A kínai AI takarítórobot az élővizekből gyűjti a szemetet

2024. május 16. 13:10

Egy álom válna valóra, ha az élővizeket robotokkal tisztán tarthatnánk. A környezetszennyezés felszámolására mutat megoldást a kínai találmány.

A NASA űrhajósaival üvegházat juttatnának a Hold-felszínre

2024. május 16. 11:10

A következő Holdra szállás során az üvegházban azt vizsgálnák, hogy viseli a „földöntúli” stresszt a növények.

Függőleges erdő épült Milánóban

2024. május 15. 10:10

Egyre több helyen terveznek úgynevezett függőleges erdőket toronyházakra. A milánói zöld építészeti csodáról magyar nyelvű videó is elérhető.

Itt a 2024-es Év Traktora: CLAAS XERION 12

2023. november 24. 15:40

Egy nemzetközi szakértői zsűri a CLAAS új XERION 12-es sorozatát és a 3A – ADVANCED AUTOMATION & AUTONOMY csoportot egyaránt a Farm Machine 2024 díjjal tüntette ki az Agritechnica kiállításon. Alig néhány nappal korábban a XERION 12.650 TERRA TRAC az Év Traktora 2024 címet kapta.

Díjazták a 2018-as év legjobb magyar mezőgépeit

2018. január 28. 11:51

Három magyar fejlesztésű és gyártású mezőgazdasági gépet díjazott a szakmai zsűri az idei AGROmashEXPO kiállításon.

Durván megugrott a kereslet a Rába mezőgazdasági termékei iránt

2023. november 26. 15:10

A Rába mezőgazdasági termékei iránti kereslet 2023 első kilenc hónapjában továbbra is jelentős volt: a forgalom mintegy 21 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi szintet – derült ki a cég gyorsjelentéséből.

A Rába továbbfejlesztett futóművet készít a Claasnak

2020. május 7. 11:05

A mezőgazdasági szegmens új kihívásokat hozott 2019-ben, szögezte le a Rába éves jelentésében. A német piacon stratégiai partnerüknek számító Claas, új, a meglévő alapjain továbbfejlesztett futómű igényével jelentkezett ebben az évben a győri székhelyű társaságnál. Az előfejlesztés és a műszaki koncepció kidolgozása után a további munkák 2020-ban folytatódnak.