Agrárközélet
Agrárközélet

Meghívó országos felmérésre – értékes ajándékokkal

Meghívó országos felmérésre – értékes ajándékokkal

Agrofórum Online

Engedje meg, hogy meghívjuk az AgroStratéga országos felmérésére, amelynek idén is szakmai partnere az AGRYA és a GOSZ.

Engedje meg, hogy meghívjuk az AgroStratéga országos felmérésére, amelynek idén is szakmai partnere az AGRYA (Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége) és a GOSZ (Gabonatermesztők Országos Szövetsége). E két szakmai szervezet mellett az AGRÁRIN, az AGRO.bio, a HARDI, a RAPOOL, a SAATEN-UNION és a YARA is támogatja a kezdeményezést.

A kérdőív a mezőgazdasági termelést hivatásszerűen, azaz árutermelés céljából folytató gazdálkodók és cégvezetők szakmai információszerzési szokásaival, valamint jövőképével kapcsolatos kérdéseket tartalmaz. Válaszaival Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy a jövőben könnyebbé és gyorsabbá váljon a szakmai információk elérése.

Véleménye fontos, számítunk az együttműködésére. Köszönjük, hogy tapasztalatait megosztja velünk.

Kérjük, hogy a kérdőív kitöltéséhez kattintson ide (vagy a linket másolja be a böngészőjébe):
www.surveymonkey.com/r/kutatas 

Az AgroStratéga országos felmérésében résztvevő első 1000 kérdőívkitöltő, aki megadja nevét és elérhetőségeit, a szakmai döntések megalapozását segítő, értékes ajándékot kap.

Amennyiben a kérdőív végén megadja nevét és elérhetőségét, a piackutatás lezárását és kiértékelését követően (várhatóan októberben) eljuttatunk Önnek egy összefoglalót az eredményekről. Így Ön első kézből tájékozódhat a felmérés eredményeiről.

A kérdőív kitöltésének határideje: 2016. szeptember 18.

Részvételét előre is köszönjük!

Az AgroStratéga csapata

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Kerek, kettős jubileum az AMAZONE-nál

2024. május 18. 14:10

2024. május 7-én Klaus Dreyer és fia, Christian Dreyer közösen ünnepelték 90. illetve 60. születésnapjukat.

Indul a Magyar Nemzeti Parkok Hete!

2024. május 17. 12:10

Ezen a hétvégén a Vajdahunyad sétányon találkozhatunk mind a 10 nemzeti park igazgatósággal.

Súlyos támadás érte a Lemkent, az ügyfelek türelmét kérik

2024. május 16. 09:10

A bűnözők további illetéktelen hozzáférését és garázdálkodását megakadályozandó az összes IT rendszerük működését felfüggesztették.

Ezt kell tudni az öntözött területek műholdas ellenőrzéséről

2024. május 7. 11:10

Az egységes kérelem benyújtásakor a kérelmező köteles megjelölni minden táblát és bejelentett területi elemet, amelyen öntözési tevékenységet kíván folytatni.

Csaknem 53 ezer forinttal emelkedtek az agrárbérek egy év alatt

2022. augusztus 26. 09:38

A májusi 388 059 forintról júniusra csaknem tizennégyezer forinttal, 401 700 forintra emelkedett az átlagbér a mezőgazdaság, erdőgazdaság, halászat összevont kategóriában.

Együtt vált felnőtté az Y generáció az okoseszközökkel

2019. február 2. 13:47

Ma már szinte magától értetődő módon kezeljük az infokommunikációs technológiai (IKT) eszközöket. Ezek az eszközök, valamint a kapcsolódó technológiák és igénybe vehető szolgáltatások a mezőgazdaságban is nélkülözhetetlenek, amit az ágazat döntéshozóinak körében végzett országos felmérésünk eredményei is alátámasztanak.

Újra önálló mezőgazdasági minisztériuma lesz Ukrajnának

2020. december 17. 06:33

Ukrajna, a mezőgazdasági termékek egyik vezető termelője és exportőre, önálló kormányzati egységként újjáalakítja mezőgazdasági minisztériumát.

Nincs mese, a talajvízszint emelésére országszerte nagy szükség van

2023. november 16. 17:10

Közös érdekünk, hogy a vízminőséget minél jobb állapotban tartsuk, környezetünket, teremtett világunkat megóvjuk – mondta Nagy István agrárminiszter „a Rába és a Rábca folyó mentesített öblözeteinek árvízvédelmi fejlesztése" című projektátadó rendezvényen.