Gépinfo
Gépinfo

Prémium minőség, biztos háttér – A Steyr traktorok forgalmazója a Magtár Kft.

Prémium minőség, biztos háttér – A Steyr traktorok forgalmazója a Magtár Kft.

Agrofórum Online

2016 decemberétől a STEYR traktorok magyarországi forgalmazója a Magtár Kft.

2016 decemberétől a STEYR traktorok magyarországi forgalmazója a Magtár Kft. A szolnoki székhelyű cég több mint 25 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével. A vállalat alapítása óta minőségi termékek forgalmazását és megbízható szolgáltatás nyújtását tűzte ki célul, így nem véletlenül eshetett a STEYR traktorokra a választása.

A CNH cégcsoporton belül a STEYR traktorok PRÉMIUM kategóriájú termékek, melyek a mai kor követelményeinek maximálisan megfelelnek, a fejlesztésekben pedig élen járnak.

A STEYR traktorokra jellemző a gazdaságos üzemeltetés, megbízható működés, könnyű kezelhetőség, kényelmes kialakítás, valamint a maximális hatékonyság. A traktorok forgalmazása mellett a Magtár Kft. kiemelt hangsúlyt fektet a magas színvonalú szerviz és alkatrészellátásra is. Az alkatrészellátást segíti a közvetlen gyári kapcsolat és annak közelsége is. A gazdák teljes körű kiszolgálását pedig a Magtár Kft. országosan kiépített szervizhálózata, több mint negyed évszázados agrárgép-piaci tapasztalata és területi képviselőinek szaktudása teszi lehetővé.

 

A Magtár Kft. mindezek mellett a honlapján (www.magtarkft.hu) történő online regisztrációt követően 10% alkatrész vásárlási kedvezményt nyújt nem csak leendő partnerei, de a már meglévő STEYR traktor tulajdonosok részére is.

A prémium kategóriás traktorokat 2017. január 25. és 28. között személyesen is megtekinthetik az érdeklődők a Magtár Kft. standjánál („A” pavilon , 101 stand) az AgrárgépShow, illetve az AGROmashEXPO keretein belül.

 

(Magtár Kft.)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Irány a vadon: Nissan X-Trail N-Trek a kalandvágyó családoknak

2024. május 15. 14:10

Az N-Trek, a Nissan új családi SUV-ja akár elektromosított összkerékhajtással, vízálló kárpitozással is elérhető.

Megbénította a traktorokat a szokatlanul erős geomágneses vihar

2024. május 15. 07:10

Észak-Amerikában a vetési munkálatokat is megzavarta a geomágneses vihar, mert a traktorokat vezérlő navigációs rendszerek működésképtelenné váltak.

Egyre népszerűbbek az SUV-modellek a használt autók piacán

2024. május 14. 10:10

13%-kal több használt autó cserélt gazdát 2024 első negyedévében, mint egy évvel korábban. A vevők az alsó középkategóriát és az SUV-kat keresik.

Van már egy gazda, aki kizárólag robotokkal műveli a területeit

2024. május 14. 08:10

A masinái akár 30 órát is képesek egyvégtében dolgozni, ráadásul a talajra gyakorolt káros hatásuk is kisebb, mint a hagyományos gépeké.

Massey Ferguson gépek készletről! Traktorok 80-400 lőerő között akár azonnali átvétellel

2022. március 7. 07:00

Az importőr Austro Dieselnél, illetve hazai márkakereskedő Partnereinél továbbra is számos Massey Ferguson traktor érhető el készletről, akár azonnali gépátvétellel!! Amennyiben nincs az Ön által keresett gép gyorskészleten, úgy nyárra szinte az összes típusból rendelkezésre állnak traktorok!

Aknára is hajthat a Steyr golyóálló traktora

2024. május 4. 12:10

A gyártó egyelőre két Terrus CVT modellt alakított át páncélozott fülkésre, és nem titkoltan a NATO-tagországok piacait célozza meg velük.

A Kubota új "LX" kompakt traktor szériája

2021. június 28. 05:37

Megérkezett az új Kubota "LX", a márka új, univerzális kompakt méretű traktor szériája. Megszokott japán minőség, ezúttal akár kommunális, anyagszállítási, fűnyírási munkákra is.

Lépéstartás a gépfejlesztéssel - Gumiabroncs körkép 2018 (2. rész)

2018. november 26. 08:48

Az új fejlesztésű mezőgazdasági gumiabroncsok egyre nagyobb méretben (átmérő, szélesség) készülnek annak érdekében, hogy a nagy motorteljesítményű traktorok vonóerő kifejtését, illetve az önjáró betakarítógépek nagy tömegének hordozását alacsony talajtömörítéssel legyenek képesek megvalósítani.